ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης την ψευδή καταγγελία – Προκάλεσε η ίδια τα τραύματα στο παιδί!

Σοκ μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της υποτιθέμενης κακοποίησης 8χρονης. Η θεία του παιδιού τα έστησε όλα προκειμένου να πάρει λεφτά!
Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης την ψευδή καταγγελία – Προκάλεσε η ίδια τα τραύματα στο παιδί!

Ρόδος: Η σατανική σκευωρία της θείας για να αποσπάσει χρήματα από τους συγγενείς της αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας.

Σημαντικό ρόλο στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ψευδείς καταγγελίες έπαιξε η ιατροδικαστική γνωμάτευση η οποία αναφέρει ότι ο παρθενικός υμένας του κοριτσιού δεν υπέστη ρήξη από βιασμό.

Η αδίστακτη θεία φέρεται να έχει θέματα εξάρτησης από ουσίες. Αυτό λοιπόν την οδήγησε στο ανατριχιαστικό σχέδιο να στήσει ολόκληρη σκευωρία εις βάρος της οικογένειάς της ενώ τραυμάτισε και η ίδια το παιδί προκειμένου να κερδίσει κάποια χρήματα.

Πως στήθηκε ο ψευδής βιασμός

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η θεία του παιδιού είχε επισκεφτεί πριν λίγες μέρες την αδερφή της. Εκεί την προειδοποίησε πως κάποιος από το «Χαμόγελο του παιδιού» έχει σκοπό να της πάρει την 8χρονη. Της ανέφερε όμως πως ήξερε κάποιο άτομο που με 200 ευρώ θα απέκρυπτε το περιστατικό.

Όσο βρισκόταν εκεί όμως, η 8χρονη εμφανίστηκε και έκανε παράπονα στη μητέρα της ότι πονάει στα γεννητικά της όργανα. Κάπου εκεί λοιπόν φαίνεται πως δημιουργήθηκε η ανατριχιαστική, σατανική ιδέα να στήσει τη σκευωρία ενός ψευδούς βιασμού. Η θεία προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει το κορίτσι και φορώντας γάντια, φέρεται να προκάλεσε η ίδια την ρήξη του παρθενικού υμένα με τα δάχτυλά της!

Στη συνέχεια η ίδια υποστήριξε στη μητέρα του παιδιού ότι αυτό έχει κακοποιηθεί και έριξε τις ευθύνες στον παππού της 8χρονης. Μάλιστα είπε ότι θα στείλει φωτογραφίες σε κάποια γνωστή γιατρό της για να τους βοηθήσει, ωστόσο τις έδωσε σε μια φίλη της η οποία και έγραψε μία ανώνυμη επιστολή σε εισαγγελέα. Ακόμη η θεία ζήτησε 500 ευρώ από τους συγγενείς της προκειμένου να μην αποκαλύψει τίποτα για την εμπλοκή του παππού.

Η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή, με την οικογένεια και συγκεκριμένα τον παππού της μικρή να βρίσκονται δημοσίως στο στόχαστρο για κακοποίηση και η Ρόδος συγκλονίστηκε από την υπόθεση. Έπειτα από τις ανακρίσεις και την ιατροδικαστική εξέταση όμως τα πάντα αποκαλύφθηκαν.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει ένταλμα σύλληψης για την αδίστακτη θεία η οποία θα οδηγηθεί στα χέρια της δικαιοσύνης.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης την ψευδή καταγγελία – Προκάλεσε η ίδια τα τραύματα στο παιδί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις