ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Δεν υπήρξε βιασμός της 8χρονης – Οι καταθέσεις, η άρρωστη σκευωρία και η κακοποίηση

Σύμφωνα με την Ελληνική αστυνομία, στην Ρόδο η 8χρονη δεν βιάστηκε, όμως υπέστη κακοποίηση από συγγενή της οικογένειας.
Ρόδος: Δεν υπήρξε βιασμός της 8χρονης – Οι καταθέσεις, η άρρωστη σκευωρία και η κακοποίηση

Ρόδος – Βιασμός 8χρονης: Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία και την έκθεση του ιατροδικαστή δεν υπήρχε βιασμός της 8χρονης αλλά σκευωρία.

Ρόδος – Βιασμός 8χρονης: Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Άγνοια δηλώνει η μητέρα, της 8χρονης που υπέστη κακοποίηση, είχε γράψει το sportime.

Για το ίδιο θέμα επίσης μίλησαν στην ΕΛ.ΑΣ, ο σύντροφος της μητέρας του παιδιού, ο παππούς της και η γιαγιά της. Μάλιστα ο παππούς της 8χρονης έδωσε κατάθεση ως ύποπτος. Όμως άκρη βρέθηκε μετά από συμπληρωματική έκθεση του ιατροδικαστή και έρευνα της αστυνομίας.

Η πλευρά τους υποστηρίζει πως η ρήξη του παρθενικού υμένα του κοριτσιού δεν προήλθε από βιασμό. Πιστεύουν πως όλα ξεκίνησαν όταν το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα (με ερυθρότητα και αίμα).

Τότε η μητέρα του έστειλε φωτογραφία του γεννητικού σημείου του κοριτσιού σε μία συγγενή για να της ζητήσει συμβουλή για το τι πρέπει να κάνει.

Η συγγενής προκάλεσε με το δάχτυλο της, ρήξη στον παρθενικό υμένα του κοριτσιού και είπε στην μητέρα πως το κορίτσι κακοποιήθηκε, ενώ έχει ενημερωθεί ήδη το «Χαμόγελο του Παιδιού» για το περιστατικό.

Όμως εκεί δουλεύει μία φίλη της και με 200 ευρώ, μπορεί να αποκρύψει το περιστατικό. Η μητέρα της 8χρονης δεν είχε να δώσει τα χρήματα και τότε η συγγενής της, την ενημέρωσε πως τα πλήρωσε η ίδια.

Στην συνέχεια η συγκεκριμένη γυναίκα ζητούσε από την οικογένεια 500 ευρώ, για να μην αποκαλύψει όπως υποστήριζε την κακοποίηση του παιδιού από τον Παππού της.

Η συγκεκριμένη κυρία φαίνεται να είχε πρόβλημα με ουσίες. Πλέον οι εξελίξεις τρέχουν από το πρωί της Κυριακής με την δικογραφία να αναμένεται να συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: Δεν υπήρξε βιασμός της 8χρονης – Οι καταθέσεις, η άρρωστη σκευωρία και η κακοποίηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.