ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαμοθράκη: Άγρια συμπλοκή με μαχαιριές μεταξύ οπαδών

Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών με μαχαιριές έλαβε χώρα στην Σαμοθράκη το βράδυ της Παρασκευής (20/8).
Σαμοθράκη: Άγρια συμπλοκή με μαχαιριές μεταξύ οπαδών

Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είχαμε το βράδυ της Παρασκευής (20/8) στη Σαμοθράκη.

Η κατάσταση στη Σαμοθράκη ξέφυγε, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ήρθαν στα… χέρια σε άγρια συμπλοκή με γροθιές και μαχαιρώματα.

Όπως αναφέρει το evros-news, όλα έγιναν έξω από τον τοπικό σύνδεσμο φιλάθλων των «Πρασίνων». Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν όταν δύο 39χρονοι από το Σουφλί επισκέφτηκαν το νησί προκειμένου να παραστούν σε κοινωνικό γεγονός και βρέθηκαν έξω από τον σύνδεσμο όπου γινόταν εκδήλωση.

Εκεί βρίσκονταν περίπου δέκα άτομα και δεν άργησε να ξεκινήσει έντονη λογομαχία, καθώς οι δύο τους που ήταν περαστικοί φαίνεται να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.

Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με μπουνιές, κλωτσιές, μπουκάλια και μαχαίρωμα που δέχθηκε ένας από τους 39χρονος στον μηρό.

Οι δύο 39χρονοι έφεραν πολλά τραύματα και το επόμενο πρωί μεταφέρθηκαν με το Λιμενικό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου έλαβαν τη φροντίδα του ιατρικού προσωπικού, διαπιστώθηκε πως δεν είχαν κάτι σοβαρό.

Άμεσα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα όπου και παρέμειναν κρατούμενοι καθώς είχαν λάβει μέρος σε συμπλοκή.

Η αστυνομία μετά από έρευνα που έκανε προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που βρίσκονταν στον Σύνδεσμο, οι οποίοι μάλιστα φαίνεται πως δεν ήταν από το νησί.

Με το πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη όπου και κρατήθηκαν χθες βράδυ στις Φέρες (για να μην είναι στον ίδιο χώρο με τους άλλους δύο) και σήμερα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και οι έξι, με τους περισσότερους να έχουν ακόμα στο πρόσωπο εμφανή τα σημάδια από την άγρια συμπλοκή της Παρασκευής. Όλοι τους μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασικός ο Μανωλάς με Βενέτσια – Τι γίνεται με Ολυμπιακό – Νέα διευκρίνιση Καραπαπά

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Κουρμπέλη

Κορονοϊός μέτρα: Lockdown οι ανεμβολίαστοι, «Ελευθερία» οι εμβολιασμένοι – τελειώνει ο τουρισμός, αρχίζει ο διαχωρισμός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαμοθράκη: Άγρια συμπλοκή με μαχαιριές μεταξύ οπαδών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.