ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έδειραν τη… γνωστή παρουσιάστρια σε πορεία (vid)

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η γνωστή παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη, από αγνώστους στην πορεία για τα… τσιπάκια, τα εμβόλια και τη Νέα Τάξη. Απίστευτο περιστατικό σε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με πρωταγωνίστρια την παρουσιάστρια που πριν από μερικές μέρες διαπληκτίστηκε με σεκιουριτά σε κατάστημα ρούχων της πόλης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουτάρης: «Αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Ζέρβας…»...
Θεσσαλονίκη: Έδειραν τη… γνωστή παρουσιάστρια σε πορεία (vid)

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η γνωστή παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη, από αγνώστους στην πορεία για τα… τσιπάκια, τα εμβόλια και τη Νέα Τάξη.

Απίστευτο περιστατικό σε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με πρωταγωνίστρια την παρουσιάστρια που πριν από μερικές μέρες διαπληκτίστηκε με σεκιουριτά σε κατάστημα ρούχων της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουτάρης: «Αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Ζέρβας…»

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Κουσκούση ήρθε αντιμέτωπη με αγνώστους που παρείσφρησαν σε πορεία πολιτών που διαμαρτύρονταν για… τα τσιπάκια, τα εμβόλια και τη Νέα Τάξη με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες και μάσκες, εξαγριώθηκαν όταν είδαν την παρουσιάστρια να τους βιντεοσκοπεί, με αποτέλεσμα να της επιτεθούν με κλοτσιές σωριάζοντας την στην άσφαλτο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Έδειραν τη… γνωστή παρουσιάστρια σε πορεία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.