ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#σχολεια : Τσουνάμι αντιδράσεων στα social media για το άνοιγμα των σχολείων

Οι χρήστες στα Social Media απορούν με αυτή την απόφαση
#σχολεια : Τσουνάμι αντιδράσεων στα social media για το άνοιγμα των σχολείων

Η ανακοίνωση από τη Νίκη Κεραμέως της απόφαση να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου παρά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα έχει ξεκινήσει ένα πρωτοφανές κύμα αντιδράσεων στα Social Media.

Οι λάθος χειρισμοί της κυβέρνησης από την αρχή της πανδημίας έχουν οδηγήσει πολύ κόσμο στο να χάσει την εμπιστοσύνη του. Στο μυαλό πολλών είναι σίγουρο πως η σημερινή ανακοίνωση και η διατήρηση των σχολείων έγινε για να μη φανεί ανακόλουθη η κυβέρνηση σε όσα έλεγε μέχρι και πριν λίγες μέρες, πριν αρχίσει η επέλαση της μετάλλαξης όμικρον.

Τα μηνύματα στο Twitter είναι χαρακτηριστικά. Γονείς και όχι μόνο απορούν με αυτήν την απόφαση. Συγκρίνουν τη σημερινή κατάσταση με την πρώτη και τη δεύτερη καραντίνα που τα κρούσματα ήταν πολύ λιγότερα. Μετά από 2 χρόνια ψυχολογικού πολέμου με ανακοινώσεις και τρομολαγνεία από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ κανείς δε μπορεί να ψυχολογήσει τη σημερινή απόφαση, πάνω ακριβώς στο νέο ρεκόρ κρουσμάτων (που αύριο βέβαια θα σπάσει). Κάποιοι μάλιστα δηλώνουν πως δεν πρόκειται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Δείτε τα μηνύματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «#σχολεια : Τσουνάμι αντιδράσεων στα social media για το άνοιγμα των σχολείων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.