ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Self test: Δωρεάν για τις ηλικίες 18 έως 30 ετών!

Δωρεάν θα παρέχονται τα self test σε ηλικίες 18 έως 30 ετών, σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, από σήμερα μέχρι τις 5 Ιουνίου.
Self test: Δωρεάν για τις ηλικίες 18 έως 30 ετών!

Δωρεάν θα παρέχονται τα self test σε ηλικίες 18 έως 30 ετών, σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, από σήμερα μέχρι τις 5 Ιουνίου.

Ανακοινώσεις έκανε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκερτσος, προκειμένου να αναφερθεί στα self tests.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι από σήμερα, Δευτέρα, ο κύκλος των δικαιούχων διευρύνεται και πλέον συμπεριλαμβάνει και άτομα από 18 έως 30 ετών.

Οπότε από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου, θα μπορούν να αγοράζουν δύο self tests, μόνο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους οι παρακάτω κατηγορίες:

*μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,

*εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων,

*όσοι πολίτες είναι από 18 έως 30 ετών (χωρίς υποχρέωση δήλωσης του αποτελέσματος στην πλατφόρμα εφόσον δεν εργάζονται ή δεν είναι φοιτητές/σπουδαστές).

«Ο κύκλος δικαιούχων των δωρεάν self tests διευρύνεται περαιτέρω, περιλαμβάνοντας πλέον και όλους τους πολίτες 18 έως 30 ετών. Με αυτή την προσθήκη στις ομάδες του πληθυσμού που ήδη λαμβάνουν δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ -δηλαδή τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα- οι δικαιούχοι ξεπερνούν, πλέον, τους 6,5 εκατομμύρια πολίτες» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Όλες οι λεπτομέρειες –Ισχύει από τη Δευτέρα

Ολυμπιακός: Γιατί τον Τικίνιο Σοάρες

Παγώνη: «Τότε βγάζουμε τις μάσκες» – Τι ισχύει με τον εμβολιασμό των παιδιών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Self test: Δωρεάν για τις ηλικίες 18 έως 30 ετών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.