ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεξουαλική επίθεση σε 19χρονη μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας

Ένας άντρας σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας πλησίασε μία 19χρονη και αυτοικανοποίηθηκε.
Σεξουαλική επίθεση σε 19χρονη μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας

Σεξουαλική επίθεση: Ένας άντρας σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας πλησίασε μία 19χρονη και αυτοικανοποίηθηκε.

Σεξουαλική επίθεση επίθεση δέχθηκε μία 19χρονη στο κέντρο στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα στην Ομόνοια σε ένα λεωφορείο που είχε πολύ κόσμο, ένας άντρας την πλησίασε.

Κόλλησε πάνω της και άνοιξε το παντελόνι του. Αυτοικανοποίηθηκε και στην συνέχεια αφού έκανε αυτήν την αισχρή πράξη εξαφανίστηκε.

Όπως τονίζει το protothema, το περιστατικό συνέβη στις 8:20 το πρωί της Τετάρτης. Πιο συγκεκριμένα η 19χρονη είχε πάρει το λεωφορείο της γραμμής 12, που κάνει το δρομολόγιο από Λένορμαν στην Ομόνοια.

Μαζί της ανέβηκε και από την στάση και ο άντρας, που την είχε βάλει ως στόχο από νωρίτερα όπως φαίνεται. Μέσα στον συνωστισμό την πλησίασε, έκανε την πράξη του και ατάραχος, αφού ξανακλεισε το παντελόνι του, κατέβηκε στην στάση Παπαθανασίου και έφυγε προς άγνωστο προορισμό.

Η κοπέλα υπέστη σοκ και δεν αντέδρασε ενώ συνέβαινε όλο αυτό το σκηνικό. Όταν συνήλθε, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού και κατήγγειλε όσα φριχτά βίωσε, λίγη ώρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με την κατάθεση της, ο άντρας ήταν 40χρονών, με ύψος περίπου στο 1.70. Φορούσε μία μπλούζα ροζ με πορτοκαλί και γκρι γράμματα.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία λοιπόν, τα άτομα της ελληνικής αστυνομίας, θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν τον δράστη. Ανάλογα περιστατικά πάντως, συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό αρκετά συχνά και έχουν γίνει πολλές σχετικές καταγγελίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψευτογιατρός – Σοκάρει το κατηγορητήριο: Του καταλογίζονται 12 θάνατοι και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας!

ΠΑΟΚ: Άδικο για τον Γκαρσία – Δεν αφορά όμως τον Λουτσέσκου

Masterchef 31/5 trailer: Απίστευτα λάθη μια ανάσα πριν τον τελικό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεξουαλική επίθεση σε 19χρονη μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.