ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψευτογιατρός – Σοκάρει το κατηγορητήριο: Του καταλογίζονται 12 θάνατοι και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας!

Σοκάρει το κατηγορητήριο που συντάχθηκε από την αρμόδια εισαγγελέα και καλείται να αντιμετωπίσει ο ψευτογιατρός που σκόρπισε τον θάνατο.  Συγκεκριμένα ο «ψευτογιατρός» αντιμετωπίζει κατηγορίες για 12 θανάτους ασθενών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, καθώς η εισαγγελέας προχώρησε σε σοκαριστικές αναφορές για τον τρόπο δράσης του! Μάλιστα η δικαστική λειτουργός στην πρότασή της ζητά ακόμα μαζί με...
Ψευτογιατρός – Σοκάρει το κατηγορητήριο: Του καταλογίζονται 12 θάνατοι και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας!

Σοκάρει το κατηγορητήριο που συντάχθηκε από την αρμόδια εισαγγελέα και καλείται να αντιμετωπίσει ο ψευτογιατρός που σκόρπισε τον θάνατο. 

Συγκεκριμένα ο «ψευτογιατρός» αντιμετωπίζει κατηγορίες για 12 θανάτους ασθενών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, καθώς η εισαγγελέας προχώρησε σε σοκαριστικές αναφορές για τον τρόπο δράσης του!

Μάλιστα η δικαστική λειτουργός στην πρότασή της ζητά ακόμα μαζί με τον 47χρονο να παραπεμφθούν 16 κατηγορούμενοι που φέρεται να υπήρξαν συνεργοί του.

Μεταξύ αυτών και ένας πρώην υπουργός ο οποίος είναι χειρουργός στο επάγγελμα. Αντίθετα ζητά να μην απαγγελθεί κατηγορία στη σύζυγο του.

Η Εισαγγελέας ζητά να δικαστεί ο εμφανιζόμενος ως διαπρεπής ογκολόγος για:

  • Ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και σε απόπειρα
  • Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού
  • Διακίνηση ναρκωτικών διακεκριμένη και κατ’ επάγγελμα
  • Κακουργηματική απάτη κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα
  • Αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος
  • Πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση
  • Οπλοκατοχή
  • Παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων

Βάσει των όσων αναφέρει το κατηγορητήριο ο πρώην υπουργός το 2018, ο γιατρός «μαϊμού» και άλλους τέσσερις ιατρούς μετείχε σε χειρουργείο σε εγκαταστάσεις ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών για την αποκατάσταση κινητικών προβλημάτων που παρουσίαζε ασθενής μετά από πτώση με αλεξίπτωτο.

Την επέμβαση φέρεται να συντόνιζε ο «ψευτογιατρός», ο οποίος, αν και δεν είχε καμία σχέση με την ιατρική, κατάφερε να πείσει τον τραυματία ότι είναι ιδιαίτερα διακεκριμένος ορθοπεδικός χειρουργός στη Γαλλία και στην Ελβετία.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση ο ασθενής έχει καταθέσει ότι πλήρωσε συνολικά 98.000 ευρώ, με τον ψευτογιατρό να του ζητεί ακόμα 15.000 ευρώ. Η υγεία του ασθενούς όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά όπως έχει καταθέσει η αναπηρία του έφτασε το 85%.

Για τον πρώην υπουργό και τους άλλους τέσσερις γιατρούς η εισαγγελέας προτείνει να δικαστούν για άμεση συνέργεια σε απάτη και συναυτουργία σε βαριά σωματική βλάβη.

Ο «Dr Kontos», σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε πλείστες άλλες περιπτώσεις εμφανιζόταν ως ογκολόγος διεθνούς κύρους. Προσέγγιζε καρκινοπαθείς που οι περισσότεροι βρίσκονταν σε τελικό στάδιο και φέρεται να τους έπειθε να διακόψουν τη θεραπεία τους και να εμπιστευτούν τα γιατροσόφια του, σκευάσματα από βότανα και άλλες άγνωστης προέλευσης ουσίες, για τα οποία πληρωνόταν αδρά.

Μεταξύ των θυμάτων του, όπως αναφέρεται στην εισαγγελική πρόταση, ήταν και δύο παιδιά, 14 και 16 ετών, τα οποία τελικά απεβίωσαν.

«Πρότεινε στους γονείς να διακόψουν για το ανήλικο τέκνο τους την ακολουθούμενη ως τότε θεραπεία και να ακολουθήσουν, ως αποτελεσματικότερη και καταλληλότερη τη θεραπεία που τους σύστησε, αποτελούμενη από δήθεν εξελιγμένα ειδικά φάρμακα, ενέσιμα και μη, τα οποία παρασκευάζονταν στην Ελβετία από σπάνιες και δυσεύρετες πρώτες ύλες, θεραπευτικά αποστάγματα, υγρά εμπεριέχοντα δραστικά συστατικά της κάνναβης και φαρμακευτικά βότανα», περιγράφεται στην εισαγγελική πρόταση για την περίπτωση του 16χρονου θύματος, ενώ για τους γονείς του αναφέρεται ότι «έδρασαν ελεύθερα ως πειθήνια «όργανα» του και ακολούθησαν υποταγμένα, καλόπιστα, πεπλανημένα και ανύποπτα, τις δικές του καταστροφικές μεθόδους «θεραπείας» με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του ανήλικου ασθενούς να επιδεινωθεί ραγδαία και να αποβιώσει το 2017 σε ηλικία 16 ετών».

Πηγή dikaiologitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΡΗΣτος: Δεν ξεχνιέται ούτε το Κοκκινόχωμα ούτε η Ατλέτικο – Στόχος οι όμιλοι του Conference League!

Μπογδάνος: Σχόλιο-πρόκληση για τη Eurovision – Τρελό κράξιμο στο twitter!

Σεισμός : Στην Ελλάδα το Android Earthquake Alerts, θα σωθούν ζωές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψευτογιατρός – Σοκάρει το κατηγορητήριο: Του καταλογίζονται 12 θάνατοι και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.