ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκίνησε όλους τους Έλληνες ο μικρός Τάσος που παρέλασε μόνος του στο Μαθράκι

Ο μικρός Τάσος κατάφερε να τους συγκινήσει όλους παρελαύνοντας μόνος του στο Μαθράκι.
Συγκίνησε όλους τους Έλληνες ο μικρός Τάσος που παρέλασε μόνος του στο Μαθράκι

Την συγκίνηση όλων των Ελλήνων κατάφερε να προκαλέσει ο μικρός Τάσος από το Μαθράκι που παρέλασε 21 χρόνια μετά την τελευταία παρέλαση στο νησί!

Ο 9χρονος μαθητής κρατώντας περήφανα την Ελληνική σημαία έκανε πράξη την απόφαση του να κάνει παρέλαση ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, μπροστά στους 35 κατοίκους του ακριτικού νησιού.

Ο Τάσος κατοικεί στο νησί μαζί με την μητέρα του Ευγενία Γιαννοπούλου από το καλοκαίρι έπειτα από κάποιες φωτογραφίες που είδαν από το Μαθράκι και τους έπεισαν να μετακομίσουν στο νησί.

Με αυτόν τον τρόπο πήραν μια γενναία απόφαση για να βρεθούν σε ένα νησί που έχει εγκαταλειφθεί λόγω μετανάστευσης των κατοίκων και έδωσαν πνοή σε έναν τόπο που έμοιαζε να ερημώνει μέρα με την ημέρα.

Η κίνηση του μάλιστα να παρελάσει στα χώματα που πριν από 21 χρόνια πραγματοποιήθηκε η τελευταία παρέλαση συγκίνησε τους κατοίκους του νησιού, που οι περισσότεροι είναι μεγάλης ηλικίας.

Μαζί τους συγκινήθηκε και ολόκληρη η Ελλάδα, για το μεγαλείο ψυχής και Ελληνισμού που επέδειξε ο 9χρονος Τάσος!

Δείτε την συγκλονιστική στιγμή που 0 μικρός Τάσος παρέλασε μόνος του στο Μαθράκι:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκίνησε όλους τους Έλληνες ο μικρός Τάσος που παρέλασε μόνος του στο Μαθράκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.