Αγία Μαρίνα: Η 26χρονη που πέρασε εφιαλτικές στιγμές από 6 άνδρες που την περικύκλωσαν και της έσκισαν τα ρούχα μίλησε στο MEGA.

Η 26χρονη που πέρασε εφιαλτικές στιγμές από 6 άνδρες που την περικύκλωσαν και της έσκισαν τα ρούχα μίλησε στο MEGA.

Αγία Μαρίνα: Η 26χρονη που πέρασε εφιαλτικές στιγμές από 6 άνδρες που την περικύκλωσαν και της έσκισαν τα ρούχα μίλησε στο MEGA.

Συγκλονιστική η μαρτυρία της κοπέλας που για λίγα λεπτά την άφησε μόνη ο σύζυγος και δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση.

Ιδού τι λέει η 26χρονη με κάθε λεπτομέρεια στο MEGA:

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου.

Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο», αναφέρει η νεαρή γυναίκα

Το θράσος τους ξεπέρασε κάθε όριο όταν όρμησαν στην 26χρονη σκίζοντας την μπλούζα της μεταδίδοντας μάλιστα την επίθεση σε απευθείας μετάδοση στο διαδίκτυο από το κινητό τους.

«Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο.

Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα.

Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Κανένας μας δεν ξέρει ποιος είναι. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες.

Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι … δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή».

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει!

-Είχε κόσμο η παραλία;

Η παραλία ήταν γεμάτη.

-Και δεν πλησίασε κάνεις να βοηθήσει;

Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρηγορά, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι είπε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν

Masterchef: Ο Τελικός που ακυρώθηκε, νικητές και οι δυο φιναλίστ