ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η Μάγδα Φύσσα: «Παύλο μου, τα κατάφερες! Γιε μου…» (vids)

Τη δικαίωση βίωσε η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου Παύλου, μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης του δικαστηρίου, που έκρινε ως εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή. «Παύλο μου, τα κατάφερες! Γιε μου…», φώναξε η Μάγδα Φύσσα, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο να ξεσπά σε...
Συγκλονίζει η Μάγδα Φύσσα: «Παύλο μου, τα κατάφερες! Γιε μου…» (vids)

Τη δικαίωση βίωσε η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου Παύλου, μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης του δικαστηρίου, που έκρινε ως εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή.

«Παύλο μου, τα κατάφερες! Γιε μου…», φώναξε η Μάγδα Φύσσα, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένοχα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης τα ηγετικά στελέχη του κόμματος

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Γιώργος Ρουπακιάς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπως και όλοι οι συγκατηγορούμενοί του πλην των Σταύρου Σαντοριναίου και Γιώργου Τσακανίκα, που κρίθηκαν αθώοι λόγω αμφιβολιών.

Ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν από το δικαστήριο οι Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Νίκος Παππάς,  Ηλίας Παναγιώταρος, ο Γιάννης Λαγός, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο Γιώργος Γερμενής. Ένοχα και τα 18 πολιτικά μέλη του κόμματος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονίζει η Μάγδα Φύσσα: «Παύλο μου, τα κατάφερες! Γιε μου…» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.