ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρ Βησσαρίων: Ξέσπασμα! «Γιατρέ, κ. Κοντομάνη πήγατε για μπάνιο; Ρωτάει η Γωγώ»!

Επίθεση εξαπέλυσε ο Πάτερ Βησσαρίων προς τον γιατρό που έκανε το χειρουργείο της κόρης του αλλά και τον κύριος Κοντομάνη.
Πατέρ Βησσαρίων: Ξέσπασμα! «Γιατρέ, κ. Κοντομάνη πήγατε για μπάνιο; Ρωτάει η Γωγώ»!

Επίθεση εξαπέλυσε ο Πάτερ Βησσαρίων προς τον γιατρό που έκανε το χειρουργείο της κόρης του αλλά και τον κύριος Κοντομάνη.

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε ο Πάτερ Βησσαρίων, που έχασε την κορούλα του και έχει κάνει όλο το πανελλήνιο να θρηνεί μαζί του.

Συγκεκριμένα, θέλησε να κάνει επίθεση στον γιατρό αλλά και στον κο Κοντομάνη, ζητώντας να βγει εκτός ιατρικού κέντρο ο άνθρωπος αυτός.

«Καλημέρα στον Γιατρό και στον κο Κοντομάνη απο την Γωγώ. Είστε εντάξει σήμερα; Πάτε Θάλασσα; Φάγατε χτες είδατε την οικογένεια σας; Σας ρωτώ εγώ η Γωγώ.

Ααα. Κύριε υπουργέ αν στηρίζεσαι σε ανθρώπους με το ήθος και το ποινικό μητρώο του γιατρού να σε χαίρονται οι ψηφοφόροι σου και το κόμμα σου. Εγώ δεν…………

Πάντως η απόκρυψη εγγράφων από τον ιατρικό φάκελο τι είναι; και μάλιστα ενυπόγραφα ότι δεν υπάρχει το cd της λαπαρασκοπικης επέμβασης της 15ης Ιουνιου.

Και αφού κυκλοφόρησε σε διάφορα ιατρικά χέρια ξαφνικά βρέθηκε εάν cd. Μετά από ικανό διάστημα ημέρων. Λέτε βρε να είναι μαγειρεμένο; μπαααααα δεν γίνονται αυτά στο μεγάλο ιατρικό κέντρο.

Πάντως σε άλλες επεμβάσεις 3 ή 4 αντίγραφα. Το δικό μας είχε χαθεί. Δεν κάνω λόγο για την απόδειξη εκ μέρους του γιατρού. Καστανάδες κυνηγήστε. Ντροπή σας εκεί στο Ιατρικό κέντρο. Ντροπή σου παλιάνθρωπε, ντροπή σας κε υφυπουργέ. Ντροπή σας όλοι εκεί στη Κυβέρνηση. Τι περιμένετε μωρέ;

Πάρτε σήμερα απόφαση με νόμο, που να απαγορεύει αυτές τις επεμβάσεις, δεν ήταν επέμβαση ρουτίνας. Θα δημοσιεύσω πολλά πάρα πολλά. Όχι άλλα ανήλικα, όχι άλλοι αθώοι. Όχι άλλοι χαροκαμένοι γονείς. Απορώ με την νομική εκπροσώπηση αυτού του ανθρώπου. Τι θα πει;

Και επαναλαμβάνω σε προειδοποιήσεις του τύπου ” έχει άκρες ο γιατρός”  σας απαντώ να τις χαίρεται.  Αναβολή τώρα όλων των επεμβάσεων γαστρικού δακτυλίου,  γαστρικό μανίκι, γαστρικό μπάι μπας. Κρίμα να την πληρώνουν όλοι οι γιατροί. Βγάλτε το υποκείμενο τώρα εκτός ιατρικού κέντρου. Έχει και η υπομονή τα όρια της».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έκακτο! Έρχεται ραγδαία επιδείνωση και βροχές! Σε αυτές τις περιοχές οι καταιγίδες

Φολέγανδρος: Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς – Σοκάρουν τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας

Survivor – Σάκης Κατσούλης: Αυτές είναι οι άγνωστες φωτογραφίες λίγο πριν «πετάξει» για Άγιο Δομίνικο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πατέρ Βησσαρίων: Ξέσπασμα! «Γιατρέ, κ. Κοντομάνη πήγατε για μπάνιο; Ρωτάει η Γωγώ»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.