ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Απριλίου: Πότε πληρώνονται

Η ημερομηνία καταβολής των συντάξεων για τον μήνα Απρίλιο.
Συντάξεις Απριλίου: Πότε πληρώνονται

Συντάξεις Απριλίου: Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι Έλληνες συνταξιούχοι τις πληρωμές των συντάξεων για τον μήνα Απρίλιο προκειμένου να πάρουν μια οικονομική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Μέσα από το Sportime, διαβάσατε για τον τρόπο που μπορείτε να υπολογίσετε το ποσό που δικαιούστε για τις συντάξεις που θα δοθούν το έτος που διανύουμε.

Με δηλώσεις του στο κανάλι του Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο Καθηγητής Εργατικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος εξήγησε πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε στο μεγάλο μπέρδεμα που έχει γίνει με τις συντάξεις μετά τους χειρισμούς του θέματος από την Κυβέρνηση που έχουν οδηγήσει πολλούς να πληρώνουν το έτος 2021 και άλλους όχι δημιουργώντας μια ανισότητα που αναμένεται να προκαλέσει προσφυγές.

Συντάξεις Απριλίου: Από σήμερα οι πληρωμές των συντάξεων

Από σήμερα όμως, 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Αντίθετα, αύριο 29 Μαρτίου 2022 ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Οι πληρωμές όμως θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με τους συνταξιούχους που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8 να βλέπουν χρήμα στους λογαριασμούς τους την Τετάρτη 30 Μαρτίου.

Τέλος, την τελευταία ημέρα του μήνα, δηλαδή την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 θα καταβληθούν οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος και οι συνταξεις του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, του ΕΤΑΤ και αυτές των ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΠΕΚΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Απριλίου: Πότε πληρώνονται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.