ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σειραγάκης: Ξανά στη φυλακή ο παιδεραστής

Ο Νίκος Σειραγάκης, ο παιδεραστής από το Ρέθυμνο, με διάταξη της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης επέστρεψε στη φυλακή.  Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, σύμφωνα με το GRTimes, ο τελεσίδικα καταδικασθείς για παιδεραστία Νίκος Σειραγάκης ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικού όρου. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών θα αποφασίσει αν θα διατηρηθεί η υφ’ όρον απόλυση ή αν θα ανακληθεί...
Σειραγάκης: Ξανά στη φυλακή ο παιδεραστής

Ο Νίκος Σειραγάκης, ο παιδεραστής από το Ρέθυμνο, με διάταξη της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης επέστρεψε στη φυλακή. 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, σύμφωνα με το GRTimes, ο τελεσίδικα καταδικασθείς για παιδεραστία Νίκος Σειραγάκης ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικού όρου.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών θα αποφασίσει αν θα διατηρηθεί η υφ’ όρον απόλυση ή αν θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την αποφυλάκισή του.

Πριν από λίγες μέρες είχε αποφυλακιστεί, με περιοριστικούς όρους και ήταν υποχρεωμένος να διαμένει εντός του Δήμου Καλαμαριάς, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κυκλοφορεί στην περιοχή της Μενεμένης.

Ο Σειραγάκης οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Με εντολή της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, επέστρεψε στη φυλακή και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών,το οποίο θα αποφασίσει αν θα διατηρηθεί η υφ’ όρον απόλυση ή αν θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την αποφυλάκιση του. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος .

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου, ο κατηγορούμενες δεν παραβίασε κανέναν όρο, μιας και αποδεικνύεται ότι στις 4 Μαΐου έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στην Εισαγγελία Γρεβενών, δια μέσου των φυλακών, δηλώνοντας τη διαμονή του σε νέα διεύθυνση στην περιοχή της Μενεμένης.

Στο όνομά του υπάρχουν μισθωτήριο συμβόλαιο και συμβόλαιο με εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Τα έγγραφα αυτά πρόκειται να προσκομιστούν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σειραγάκης: Ξανά στη φυλακή ο παιδεραστής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.