ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Αθήνα: Κατέρρευσε ακατοίκητο σπίτι στην Ερμού

Σεισμός Αθήνα: Ένα ακατοίκητο σπίτι στην οδό Ερμού 90 κατέρρευσε μετά τον σεισμό προκαλώντας ζημιές σε όχημα που ήταν σταθμευμένο μπροστά στο κτίριο.
Σεισμός Αθήνα: Κατέρρευσε ακατοίκητο σπίτι στην Ερμού

Σεισμός Αθήνα: Ένα ακατοίκητο σπίτι στην οδό Ερμού 90 κατέρρευσε μετά τον σεισμό προκαλώντας ζημιές σε όχημα που ήταν σταθμευμένο μπροστά στο κτίριο.

Το όχημα έφερε ζημιές στο μπροστινό τζάμι του οχήματος.

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι τμήμα του κτιρίου της Marfin, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω του μεγάλου σεισμού.

Εξάλλου, μια τουρίστρια τραυματίστηκε ελαφρά από πτώση σοβά στο μουσείο του δήμου Αθηναίων.

Κλήσεις για τραυματισμούς από θραύσματα και σπασμένα τζάμια έχει δεχθεί την τελευταία ώρα το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι τραυματισμοί δεν αναφέρονται ως σοβαροί.

Το ΕΚΑΒ επισημαίνει ότι εφημερεύουν τα νοσοκομεία Θριάσιο, Ερυθρός, Ιπποκράτειο.

Σεισμός Αθήνα

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο προσδιορίζεται 19 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας και και σε μόλις 12 χιλιόμετρα βάθος.

Μετά τη σεισμική δόνηση φαίνεται πως υπήρξαν διάφορα προβλήματα επικοινωνίας λόγω υπερφόρτωσης δικτύου. Δεν ήταν εύκολο να επικοινωνήσει κανείς ούτε τηλεφωνικά, αλλά ούτε μέσω των social media. Σημειώθηκαν και προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Σε κατηγορηματική διάψευση για την εκκένωση των δημοσίων κτιρίων προέβη το υπουργείο Εσωτερικών.

Οπως διευκρινίστηκε δεν υπάρχει εντολή και η εκκένωση ήταν η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, έπειτα από τον πανικό που επικράτησε στους υπάλληλους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Αθήνα: Κατέρρευσε ακατοίκητο σπίτι στην Ερμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.