ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός – Κρήτη: Συνελήφθη καταζητούμενος για κλοπές στο Αρκαλοχώρι!

Για 77 κλοπές καταζητούνταν ο 26χρονος που συνελήφθη και για να προστατευθούν οι περιουσίες, που κατέστρεψε ο σεισμός στην Κρήτη.
Σεισμός – Κρήτη: Συνελήφθη καταζητούμενος για κλοπές στο Αρκαλοχώρι!

H Αστυνομία της Κρήτης συνέλαβε καταζητούμενο για κλοπές στο Αρκαλοχώρι. Ο σεισμός κατέστρεψε τα σπίτια και υπό το φόβο πλιάτσικου οι Αρχές ανέλαβαν δράση.

Οι αστυνομικοί κάνουν τις τελευταίες ημέρες περιπολίες προκειμένου να αποτρέψουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο κινδύνου για τους σεισμόπληκτους.

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο συνελήφθη, όπως αναφέρει το cretapost.gr ένας 26χρονος Βούλγαρος, που καταζητείται από τις αρχές του έτους για 77 κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου.

Ο 26χρονος συνελήφθη εντός του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου, όταν κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών που τον έλεγξαν.

Πλέον, η υπόθεση πέρασε στην Ασφάλεια Ηρακλείου και αναμένεται να ακολουθήσει δικαστική διαδικασία.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός – Κρήτη: Συνελήφθη καταζητούμενος για κλοπές στο Αρκαλοχώρι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.