ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Σάμος: «Πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε – Η αστυνομία διώχνει κόσμο από τη θάλασσα» λέει δημοσιογράφος από το νησί

Τεράστια αναστάτωση έχει προκαλέσει ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Σάμο. Σεισμός Σάμος: Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στο νησί, μίλησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός, που ζει κι εργάζεται εκεί. «Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Εχω ζήσει σεισμούς, αυτό ήταν κάτι πολύ ισχυρό. προσπαθούσα να βγω από τον...
Σεισμός Σάμος: «Πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε – Η αστυνομία διώχνει κόσμο από τη θάλασσα» λέει δημοσιογράφος από το νησί

Τεράστια αναστάτωση έχει προκαλέσει ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Σάμο.

Σεισμός Σάμος: Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στο νησί, μίλησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός, που ζει κι εργάζεται εκεί.

«Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Εχω ζήσει σεισμούς, αυτό ήταν κάτι πολύ ισχυρό. προσπαθούσα να βγω από τον ραδιοσταθμό και χάναμε την ισορροπία μας. Ηταν η ώρα που σχολούσαν τα παιδιά. Τα περισσότερα κτήρια είναι καλά. Εχουν πέσει τα παλιά κτήρια. Μεγάλος πανικός στις καφετέριες, άκουγες παντού ουρλιαχτά. Στην παραλιακή αυτή τη στιγμή υπάρχει αστυνομία και δεν αφήνει τον κόσμο να πάει στην παραλία γιατί υπάρχει ο φόβος τσουνάμι» ανέφερε ο Κομνηνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός Σάμος: Πληροφορίες για τραυματίες και μεγάλες ζημιές!

Διαβάστε ακόμα

Σεισμός Σάμος: Τσουνάμι μπήκε μέσα στα σπίτια και στα μαγαζιά στο Καρλόβασι

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνει Γκαρσία-Αλλάζει το σύστημα άμεσα ο Πάμπλο!

Βάλαμε μάσκα μέχρι και στο φόρο τιμής των ηρώων που θυσιάστηκαν για να ζούμε ελεύθεροι!

ΑΕΚ-Λέστερ 1-2: Τεντώθηκε όσο μπορούσε, αλλά…

Όλες οι ειδήσεις στο Sportime σήμερα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Σάμος: «Πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε – Η αστυνομία διώχνει κόσμο από τη θάλασσα» λέει δημοσιογράφος από το νησί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.