ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκαρμούτσος: «Λάθος το να κάνουμε εμείς αστυνόμευση για το ποιος εμβολιάστηκε»

Την αντίθεση του σε πιθανά μέτρα προνομίων για τους εμβολιασμένους στην εστίαση εξέφρασε ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Σκαρμούτσος: «Λάθος το να κάνουμε εμείς αστυνόμευση για το ποιος εμβολιάστηκε»

Την αντίθεση του σε πιθανά μέτρα προνομίων για τους εμβολιασμένους στην εστίαση εξέφρασε ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Σκαρμούτσος: Μετά τον Λευτέρη Λαζάρου, ακόμη ένας γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης καταστήματος στον χώρος της εστίασης, εξέφρασε τους προβληματισμούς του στα πιθανά μέτρα προνομίων για τους εμβολιασμένους στην εστίαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά πως είναι λάθος να κάνουν οι ιδιοκτήτες αστυνόμευση για το ποιος έχει κάνει το εμβόλιο.

Αναλυτικά δήλωσε για το θέμα:

«Θεωρώ ότι θα είναι πολύ λάθος να μας βάλουν εμάς να κάνουμε την αστυνόμευση σε αυτό το πράγμα», τόνισε ο κ. Σκαρμούτσος και χαρακτήρισε «πάρα πολύ σημαντικό» η κυβέρνηση να εξαντλήσει τα όποια άλλα περιθώρια έχει για να πείσει τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί.

Ο σεφ τόνισε ότι η πλειοψηφία του προσωπικού στην εστίαση έχει εμβολιαστεί με μια τουλάχιστον δόση ενώ ξεκίνησαν και τα νεότερα παιδιά μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας και για αυτές τις ηλικιακές ομάδες.

Σχετικά με τις δεξιώσεις και τις τελετές γάμων, ο κ. Σκαρμούτσος τόνισε ότι καθώς χαλάρωσαν οι περιορισμοί και αυξήθηκε ο αριθμός των καλεσμένων, πλέον δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες εντός του καλοκαιριού.

 

Διαβάστε επίσης:

Ζοσέ Σα: Έρχονται άμεσα εξελίξεις με Γουλβς!

ΑΕΚ: Ξεκινά σήμερα η δουλειά με ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις

Πάνος Μουζουράκης: Δεν τον ενδιαφέρει να γίνει μπαμπάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκαρμούτσος: «Λάθος το να κάνουμε εμείς αστυνόμευση για το ποιος εμβολιάστηκε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.