Ξεκάθαρος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Λαζάρου, που τόνισε πως δεν θα διώξει κανέναν εργαζόμενο και κανέναν πελάτη από το μαγαζί του επειδή δεν θα έχει εμβολιαστεί.

Λαζάρου: Το δικαίωμα να επιβάλλουν στους εργαζομένους τον εμβολιασμό έχουν οι εργοδότες σύμφωνα με την Αμερικανική Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών στην Απασχόληση στις ΗΠΑ.

Το γεγονός αυτό σχολίασε στο κανάλι του Αντ1, με καυστικό τρόπο ο γνωστός σεφ, Λευτέρης Λαζάρου που όπως τόνισε δεν θα αστυνομεύσει τους εμβολιασμούς!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν θα αστυνομεύσω εγώ τον εμβολιασμό ούτε μπορώ να μπω στην λογική να συγκρουστώ με άλλες κοινωνικές ομάδες. Η Πολιτεία οφείλει να μας πείσει για τους λόγους που οφείλουμε να εμβολιαστούμε όλοι. Εγώ δεν μπορώ να κάνω την αστυνόμευση και νομίζω δεν έχω το δικαίωμα νομίζω συνταγματικά, να απαγορεύσω την είσοδο σε κάποιον στο μαγαζί μου», είπε ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

«Αν έχω κάποιον αρνητή να κάνει το εμβόλιο από τους εργαζόμενους μου, θα πρέπει να τον πείσω να αλλάξει σκέψη, θα το παλέψω», είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν προτίθεται να προβεί σε απολύσεις, παίρνοντας έτσι θέση στον διάλογο που έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες. Όπως συμπλήρωσε «έχω συνεργάτες πολλά χρόνια, ακόμη και δανείστηκα για να διατηρήσω θέσεις εργασίας. Οφείλουν νομίζω όχι απέναντι σε μένα, αλλά απέναντι στους συναδέλφους τους, να σκεφτούν ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο».

«Ήμασταν έναν χρόνο άνεργοι», τονίζει ο κ. Λαζάρου, «τι θα πω σε έναν εργαζόμενο που φοβάται να κάνει το εμβόλιο; Πρέπει να βρω έναν τρόπο να τον πείσω, είτε εγώ είτε η Πολιτεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η NSA παρακολουθούσε Ευρωπαίους ηγέτες – Πως εμπλέκεται η Ελλάδα

Super League: Με κόσμο αλλά μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα

Bachelor: Η Νικόλ μιλάει 1η φορά για το νέο της σύντροφο!