ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ από το βίντεο με το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού! (vid)

Το χτύπημα στο Παπαστράτειο μοιάζει με απάντηση ως ... αντίποινα
ΣΟΚ από το βίντεο με το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού! (vid)

Τα περιστατικά συμπλοκών μεταξύ οπαδών ολοένα πυκνώνουν και εντείνονται σε βία και το νέο βίντεο με το μαχαίρωμα οπαδού που είδε το φως της δημοσιότητας πραγματικά σοκάρει.

Μία 22χρονη κοπέλα – οπαδός του Παναθηναϊκού μαχαιρώθηκε από χούλιγκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αθλητικής Βίας, το χτύπημα στο Παπαστράτειο εντάσσεται στην κατηγορία των αντιποίνων για το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, από χούλιγκαν που απαθανάτισαν μάλιστα τη σκηνή σε βίντεο.

Σ’ αυτό πέντε άνδρες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά μια νεαρή γυναίκα. Οι τρεις την κρατούσαν και οι δύο τη χτυπούσαν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι!

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο περιοχής, δυτικά της Αθήνας, την προηγούμενη εβδομάδα και οι αστυνομικοί αναζητούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επίθεση.

Το «ντου» μέσα στο Παπαστράτειο, σε συνέχεια των όσων είχαν προηγηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι (αλλά και προηγουμένως σε συνδέσμους του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και άλλες περιοχές) φαίνεται να είναι οι απαντήσεις εκατέρωθεν στις επιθέσεις ωμής βίας που έχουν στηθεί σε όλη την Αττική.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ από το βίντεο με το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.