ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ στα Τρίκαλα: Έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Σοκ το πρωί της Κυριακής στην πόλη από την πτώση άντρα-γύρω στα 65-από μπαλκόνι πολυκατοικίας στα Τρίκαλα, επί της οδού Αθηνάς Εργάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο άτυχος άντρας, ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, φέρεται να έχασε την ισορροπία του από τον 3ο όροφο και να βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταδίωξη...
ΣΟΚ στα Τρίκαλα: Έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Σοκ το πρωί της Κυριακής στην πόλη από την πτώση άντρα-γύρω στα 65-από μπαλκόνι πολυκατοικίας στα Τρίκαλα, επί της οδού Αθηνάς Εργάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο άτυχος άντρας, ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, φέρεται να έχασε την ισορροπία του από τον 3ο όροφο και να βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταδίωξη στην παραλιακή: Αστυνομικοί κόντρα σε «πειραγμένα» αυτοκίνητα (video)

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της αστυνομίας, οι  οποίοι και απέκλεισαν το χώρο, ενώ άντρες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: trikalavoice.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ στα Τρίκαλα: Έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.