ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στην Αμαλιάδα: Μαχαίρωσε συμμαθητή του στο σχολείο (vid)

Απίστευτο περιστατικό για οπαδικές διαφορές
Σοκ στην Αμαλιάδα: Μαχαίρωσε συμμαθητή του στο σχολείο (vid)

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμαλιάδα και το 1ο Λύκειο όταν ένας 18χρονος μαχαίρωσε 15χρονο συμμαθητή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο μαθητές φέρεται να είχαν προηγούμενα και όπως τονίζουν οι συμμαθητές τους, φέρονται να είχαν οπαδικές διαφορές. Κανείς, όμως δεν περίμενε να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Οι δύο μαθητές, ένας 15χρονος και ένας 18χρονος, ξεκίνησαν να λογομαχούν στο πρώτο διάλειμμα και στη συνέχεια ο 18χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 15χρονο με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και έσπευσε στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιβάν Σαββίδης: Αγοράζει το Πόρτο Καρράς

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολλαπλά τραύματα στην πλάτη του θύματος το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Πατρών για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν ότι ο μαθητής φέρει τρία τραύματα από μαχαίρι, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

πηγή: Protothema

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στην Αμαλιάδα: Μαχαίρωσε συμμαθητή του στο σχολείο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.