ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στον σταθμό Αττική του ΗΣΑΠ: Νεκρός 20χρονος από ηλεκτροπληξία!

Ένας 20χρονος σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία στο σταθμό του ΗΣΑΠ Αττική. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 τα ξημερώματα στις ράγες και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός σε Ναυτικό και Λιμενικό: 120 τουρκικά αλιευτικά πλέουν προς το Λιβυκό Ο άτυχος νεαρός, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα,...
Σοκ στον σταθμό Αττική του ΗΣΑΠ: Νεκρός 20χρονος από ηλεκτροπληξία!

Ένας 20χρονος σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία στο σταθμό του ΗΣΑΠ Αττική.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 τα ξημερώματα στις ράγες και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός σε Ναυτικό και Λιμενικό: 120 τουρκικά αλιευτικά πλέουν προς το Λιβυκό

Ο άτυχος νεαρός, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να καταλήξει από ηλεκτροπληξία, τη στιγμή, που πιθανότατα προσπαθούσε να διασχίσει τις γραμμές του Ηλεκτρικού, για να κάνει γκράφιτι.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά, μετά την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Την έρευνα έχει αναλάβει το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στον σταθμό Αττική του ΗΣΑΠ: Νεκρός 20χρονος από ηλεκτροπληξία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.