ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά: «Ζήτημα τιμής να δείξει η Πολιτεία πως δεν φοβάται» είχε πει ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Ζήτημα τιμής να δείξει η Πολιτεία πως δεν φοβάται» είχε πει ο τότε κ.ε., Γιώργος Πεταλωτής
Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά: «Ζήτημα τιμής να δείξει η Πολιτεία πως δεν φοβάται» είχε πει ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά: «Ζήτημα τιμής να δείξει η Πολιτεία πως δεν φοβάται» είχε πει ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, με φόντο την δολοφονία του δημοσιογράφου και τις έρευνες για τη σύλληψη των δραστών.

«Ζήτημα τιμής να δείξει η Πολιτεία πως δεν φοβάται και να διαμηνύσει στους ψυχρούς δολοφόνους ότι δεν φιμωνόμαστε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο «Θέμα» 9.89 ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.

«Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου δεν φιμώνονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν απειλούνται», είχε υπογραμμίσει ενώ είχε προσθέσει ότι οι αρμόδιες αρχές «ήδη έχουν αναλάβει δράση, ώστε να συλληφθούν και να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι της δολοφονίας».

Διαβάστε επίσης:

Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά… «Φωνα-ζει ακόμα»!

Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά: Να διαλευκανθεί άμεσα η «πολύ σκοτεινή αυτή υπόθεση» ανέφερε τότε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: «Ο Σωκράτης Γκιόλιας λείπει από τη δημοσιογραφία»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά: «Ζήτημα τιμής να δείξει η Πολιτεία πως δεν φοβάται» είχε πει ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.