ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αντίο» Τσιόδρα με συγκίνηση και ποιητική διάθεση (vids)

Δείτε το σχετικό video
«Αντίο» Τσιόδρα με συγκίνηση και ποιητική διάθεση (vids)

Σωτήρης Τσιόδρας: Αναμφίβολα το πρόσωπο των τελευταίων μηνών στη χώρα, λόγω της καθημερινής ενημέρωσης που παρείχε για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19.

Την Τρίτη (26/5) ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχιστεί η διαδικασία, επομένως τόσο εκείνος όσο ο Νίκος Χαρδαλιάς αποτελούν παρελθόν από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επέλεξε έναν ποιητικό τρόπο για να αποχαιρετήσει το κοινό: «Μπορώ να γίνω ευτυχισμένος με τα πιο απλά πράγματα. Και με τα πιο μικρά. Με τα καθημερινότερα των καθημερινών.

Μου φτάνει που οι εβδομάδες έχουν Κυριακές. Μου φτάνει που με αγαπάνε 4 άνθρωποι. Πολλοί! Μου φτάνει που αγαπάω 4 ανθρώπους. Πολλοί! Που δεν φοβάμαι να θυμάμαι, που δε με νοιάζει να με θυμούνται.

Που μπορώ και κλαίω ακόμα, που και τραγουδάω. Μερικές φορές. Που υπάρχουν μουσικές που με συναρπάζουν και ευωδιές που με γοητεύουν Δεν φοβάμαι να θυμάμαι, δεν με νοιάζει να με θυμούνται.  Σας ευχαριστώ πολύ».

Παλιότερα, είχε ανατρέξει στον Οδυσσέα Ελύτη λέγοντας: «Πρέπει η γλώσσα να μιλεί την καλοσύνη της ημέρας» και «Την τελευταία λέξη δεν θα την έχει ο θάνατος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Αντίο» Τσιόδρα με συγκίνηση και ποιητική διάθεση (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.