ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σουχαρίτ Μπαγκντί: Στην Ελλάδα με δύσκολες ερωτήσεις για τα εμβόλια και τον κορονοϊό

Ό, τι πρέπει να γνωρίζει κανείς είτε είναι υπέρ ή κατά των εμβολίων.
Σουχαρίτ Μπαγκντί: Στην Ελλάδα με δύσκολες ερωτήσεις για τα εμβόλια και τον κορονοϊό

Σουχαριτ Μπαγκντί: Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Παρασκευή ο κορυφαίος μικροβιολόγος, όπου και θα απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με τα εμβόλια και τον κορονοϊό.

Σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις στο φλέγον θέμα των εμβολίων και του κορονοϊού, ο κορυφαίος μικροβιολόγος, Σουχαριτ Μπαγκντί, θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ό, τι πρέπει να γνωρίζει κανείς είτε είναι υπέρ ή κατά των εμβολίων.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και όσοι είναι αντίθετοι σε όσα κατά καιρούς έχει εκθέσει ο Σουχαριτ Μπαγκντί, θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις από τον κ. καθηγητή.

Ο διακεκριμένος καθηγητής μικροβιολογίας και ανοσολογίας Σουχαρίτ Μπαγκντί, μαζί με τον γνωστό δικηγόρο Reiner Fuellmich θα παρευρεθούν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 12:30 μ.μ. στην αίθουσα «Γεώργιος Καραντζάς» στον 1ο όροφο του Μεγάρου της ΕΣΗΕΑ, για να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Μαζί τους, στο πάνελ των ομιλητών, θα συμμετέχουν οι Κωνσταντίνος Πουλάς – Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας, του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Δημήτρης Κούβελας, Τ. Καθηγητής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Διαβάστε επίσης:

Σουχαρίτ Μπαγκντί: Ο κορυφαίος ιολόγος έρχεται στην Ελλάδα – Απαντά σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις για τα εμβόλια και τον κορονοϊό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σουχαρίτ Μπαγκντί: Στην Ελλάδα με δύσκολες ερωτήσεις για τα εμβόλια και τον κορονοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.