ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σούπερ μάρκετ-Lockdown: Ποιο είναι το ωράριο – Mε SMS η μετακίνηση

Στα σούπερ μάρκετ λόγω του Lockdown που απαγορεύει την κυκλοφορία στις 18:00 άλλαξε και το δικό τους ωράριο.
Σούπερ μάρκετ-Lockdown: Ποιο είναι το ωράριο – Mε SMS η μετακίνηση

Σούπερ μάρκετ-Lockdown: Στα σούπερ μάρκετ λόγω του Lockdown που απαγορεύει την κυκλοφορία στις 18:00 άλλαξε και το δικό τους ωράριο.

Σούπερ μάρκετ-Lockdown: Λόγω του Lockdown, που απαγορεύει την κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα μετά τις 18:00 άλλαξε και το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ.

Με το lockdown λοιπόν να έχει πάρει παράταση στην Αττική έως τις 8 Μαρτίου, τα σούπερ μάρκετ και σήμερα Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, λειτουργούν με ειδικό ωράριο λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.

Έτσι, καθώς η απαγόρευση κυκλοφορίας για τα Σαββατοκύριακα ισχύει από τις 18:00 έως τις 05:00, τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία λειτουργούν με ωράριο από τις 07:00 έως τις 17:00. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, τα σούπερ μάρκετ έχουν ωράριο λειτουργίας από τις 08:00 έως τις 20:00 με την απαγόρευση κυκλοφορίας να ισχύει από τις 21:00 έως τις 05:00.

Οι καταναλωτές για να πάνε σε κάποιο σούπερ μάρκετ, πρέπει να στέλνουν SMS στο 13033 με την επιλογή 2 («Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης [σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ]») ή να χρησιμοποιούν την αντίστοιχη βεβαίωση κίνησης ή μια χειρόγραφη δήλωση.

Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.

Στρατηγός Φράγκος: Τρομερές αποκαλύψεις για Τσεσμέ και Συμφωνία των Πρεσπών (vid)

Λινού: «Πιθανή παράταση μετά τις 7 Μαρτίου καθώς δεν αποδίδει το lockdown»

ΑΕΚ: Το τελευταίο ευρωπαϊκό βράδυ της στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σούπερ μάρκετ-Lockdown: Ποιο είναι το ωράριο – Mε SMS η μετακίνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.