ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 10 ευρώ τα τεστ για τους ανεμβολίαστους πολίτες – Πολίτες δύο κατηγοριών – Έρχεται απαρτχάιντ

Το...χέρι στην τσέπη για rapid test θα πρέπει να βάζουν πλέον οι ανεμβολίαστοι πολίτες για την είσοδό τους σε ορισμένους χώρους.
Στα 10 ευρώ τα τεστ για τους ανεμβολίαστους πολίτες – Πολίτες δύο κατηγοριών – Έρχεται απαρτχάιντ

Τα rapid tests έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας, όμως η δωρεάν παροχή τους φαίνεται πως τελειώνει για όσους δεν είναι εμβολιασμένοι.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα ανακοινώσει σήμερα (24/8) τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να δίνει ένα στίγμα.

Όπως αποκάλυψε, όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και απαιτείται να κάνουν τεστ, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη καθώς θα πρέπει να το πληρώνουν περίπου 10 ευρώ.

Ειδικότερα όπως εξήγησε στο MEGA:

«Υπάρχει κόσμος που επιμένει να μην εμβολιάζεται με επιχειρήματα που δεν γίνονται αποδεκτά από τους επιστήμονες και την κυβέρνηση η οποία δεδομένου ότι η στάση αυτή αποτελεί κίνδυνο για τους ίδιους και το σύνολο της κοινωνικής ζωής, δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια

Δεν μπορούμε να εξαντλούμαστε σε αέναο διάλογο. Θα τους παραπέμπουμε στους επιστήμονες αλλά πρέπει να λάβουμε μέτρα. Θα υπάρχουν μεγαλύτεροι βαθμοί ελευθερίας για όσους έχουν εμβολιαστεί. Για παράδειγμα σε έναν κλειστό χώρο εστίασης εκεί, δηλαδή, που η μάσκα δεν μπορεί να σε προστατέψει, εκεί θα μπορούν να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί ή με πιστοποιητικό νόσησης».

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Τρίτη (24/8)

Άρης: Αφαιρέθηκε το ban του Ντέβιν Μάρμπλ και απομένουν άλλα τρία

Survivor: Αυτή είναι η κακή συνήθεια που απέκτησε ο Σάκης Κατσούλης από το παιχνίδι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στα 10 ευρώ τα τεστ για τους ανεμβολίαστους πολίτες – Πολίτες δύο κατηγοριών – Έρχεται απαρτχάιντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.