ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ανακοινώνονται επίσημα στις 12:00 τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Στις 12:00 αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα νέα μέτρα που αποφάσισε να πάρει η Ελληνική Κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους.
Κορονοϊός: Ανακοινώνονται επίσημα στις 12:00 τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Κορονοϊός: Μετά τις εξωφρενικές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, πως οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά, η Ελληνική Κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει σήμερα (24/8) στις 12:00 τα μέτρα που θα ισχύσουν για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Στις ανακοινώσεις, οι οποίες θα γίνουν στο υπουργείο Υγείας, θα συμμετέχει και η Διευθύντρια της ΜΕΘ του ΓΝ «Ευαγγελισμός», πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας Καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.

«Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και κυρίως δεν μπορεί να παραμείνει όμηρος τέτοιων αντιλήψεων» διεμήνυσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με την καθημερινότητα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πολιτών από το Φθινόπωρο και εντεύθεν, γνωστοποιώντας παράλληλα πως σήμερα η κυβέρνηση θα προβεί σε ανακοινώσεις «μέτρων και ρυθμίσεων, που θα διασφαλίζουν την πλήρη, κατά το δυνατόν, λειτουργία της δημόσιας σφαίρας σε χώρους ιδιωτικούς και δημόσιους, όπου θα παρατηρούνται συναθροίσεις».

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός μετάλλαξη: Αυτά είναι τα νέα μέτρα, τιμωρούν τους ανεμβολίαστους

Κορονοϊός – Λονδίνο: Ντου σε κανάλια και στα γραφεία της google από εξαγριωμένους πολίτες που είναι κατά των εμβολίων!

Παναθηναϊκός: Επιβεβαιώνεται ο δανεισμός του Βιτάλ από τους Βραζιλιάνους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ανακοινώνονται επίσημα στις 12:00 τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.