ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα σκαριά απαγόρευση εισόδου στα καταστήματα στους ανεμβολίαστους

Ο Yπουργός Aνάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για απαγόρευση εισόδου στα καταστήματα για τους ανεμβολίαστους.
Στα σκαριά απαγόρευση εισόδου στα καταστήματα στους ανεμβολίαστους

Ο Yπουργός Aνάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για απαγόρευση εισόδου στα καταστήματα για τους ανεμβολίαστους.

Συνέχεια στα πρώτα μέτρα που έχουν παρθεί για όσους έχουν εμβολιαστεί, αλλά και όσους δεν το έχουν κάνει, φαίνεται πως θέλει να δώσει η κυβέρνηση με απαγόρευση εισόδου στα καταστήματα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΙ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην επιτραπεί η είσοδος σε ανεμβολίαστους σε κλειστούς χώρους, όπως είναι τα καταστήματα λιανεμπορίου, αν και εφόσον η πανδημία επιδεινωθεί τον φθινόπωρο.

Παράλληλα, τόνισε πως τα κρούσματα που θα έχουμε τον Αύγουστο θα αυξηθούν, καθώς αυξάνονται και οι τουρίστες που έρχονται στη χώρα. «Η πιθανότητα να εξαφανίσουμε τον ιό στην Ελλάδα ενώ έχουμε ανοιχτά τα σύνορά μας και έχουμε δεκάδες χιλιάδες τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο νομίζω δεν είναι εφικτή, αυτό που μπορούμε να πετύχουμε είναι να τον ελέγχουμε να τον περιορίσουμε» ξεκαθάρισε.

Τόνισε ότι τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση αρχίζουν και αποδίδουν και για αυτό έχει μειωθεί ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων.

Όσο για το lockdown στη Μύκονο, ο Υπουργός ήταν ξεκάθαρος και σημείωσε πως «Έγινε σαφές στη Μύκονο ότι αυτή η ιστορία με τα πάρτι δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Τέλος, η κουβέντα πήγε στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε κάποιους επαγγελματικούς κλάδους, λέγοντας: «Ήμασταν διστακτικοί και είμαστε διστακτικοί, κανένας δεν θέλει να επιβάλει κανενός είδους υποχρεωτικότητα σε κανέναν. Η πανδημία δεν άφησε περιθώριο να δείχνουμε υπομονή για τους συγκεκριμένους κλάδους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να ψήσει όσους δεν κάνουν εμβόλιο…με άρθρο του Συντάγματος

Κορονοϊός: Αυτό είναι το ποσοστό που έχουν κάνει το εμβόλιο στην Ελλάδα και όμως νοσηλεύονται

Ελένη Τσολάκη: Αποκαλύπτει την κρυφή της επιθυμία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στα σκαριά απαγόρευση εισόδου στα καταστήματα στους ανεμβολίαστους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.