ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Απ’ τις κυρίες θα το βρεις Μπέο» (vid)

Η κόντρα του Αχιλλέα Μπέου με τους κατοίκους στις Σταγιάτες συνεχίζεται και πλέον προστέθηκε ένα ακόμα… επεισόδιο! Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews ο Δήμαρχος Βόλου επισκέφθηκε και πάλι το χωριό Σταγιάτες «ωστόσο ποιος θα του έλεγε όμως ότι θα το έβρισκε από τις γυναίκες του χωριού! Κάποιες κυρίες φωνάζουν στον δήμαρχο Βόλου να φύγει από...
«Απ’ τις κυρίες θα το βρεις Μπέο» (vid)

Η κόντρα του Αχιλλέα Μπέου με τους κατοίκους στις Σταγιάτες συνεχίζεται και πλέον προστέθηκε ένα ακόμα… επεισόδιο!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews ο Δήμαρχος Βόλου επισκέφθηκε και πάλι το χωριό Σταγιάτες «ωστόσο ποιος θα του έλεγε όμως ότι θα το έβρισκε από τις γυναίκες του χωριού!

Κάποιες κυρίες φωνάζουν στον δήμαρχο Βόλου να φύγει από το χωριό τους. Εκείνος αποκρίνεται «Είναι δυνατόν κυρίες να μιλάτε έτσι;». -«Απ’τις κυρίες θα το βρεις».

Μετά κάνει «αστείο» ότι στην θεατρική παράσταση της προηγούμενης νύχτας υπήρχαν «φούντες». Ο κόσμος εξοργίζεται ακόμα περισσότερο και ο Μπέος φεύγει όπως ήρθε».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Πηγή: magnesianews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Απ’ τις κυρίες θα το βρεις Μπέο» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.