Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πλευρά της 28χρονης έχει στην κατοχή της δύο νέα βίντεο του γνωστού παρουσιαστή. Τι αναφέρει για τη συγγνώμη του.

Ολοένα και νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο και στην οποία «πρωταγωνιστή» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star Channel,  ο δικηγόρος της 28χρονης καταγγέλλουσας αποκάλυψε ότι έλαβε ανώνυμο mail με δύο νέα βίντεο που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες!

Όπως γίνεται αντιληπτό οι εξελίξεις στην υπόθεση δεν έχουν σταματημό, με τον γνωστό παρουσιαστή να ζητά συγγνώμη από τις κοπέλες που έβλαψε, ανεβάζοντας προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα μέσω του δικηγόρου του, κ. Γιώργου Δακούρα, ο Στάθης Παναγωτόπουλος ισχυρίζεται ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις, ζητώντας συγγνώμη από την καταγγέλλουσα.

Πάντως η 28χρονη -είναι η 2η που κατήγγειλε το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», ανοίγοντας τον «ασκό του Αιόλου» της υπόθεσης- ξεκαθάρισε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν δέχεται τη συγνώμη του.

«Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη», ανέφερε η ίδια μέσω του Star.

Τέλος, νωρίτερα διαβάστε στο Sportime το που θα κάνει Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ