ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταύρος Δογιάκης: Tραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του επιχειρηματία, βρέθηκε νεκρός

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» καθώς βρέθηκε νεκρός στα Γλυκά Νερά!
Σταύρος Δογιάκης: Tραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του επιχειρηματία, βρέθηκε νεκρός

Σταύρος Δογιάκης: Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», στην Κάντζα καθώς βρέθηκε νεκρός!

Όπως αναφέρει το protothema.gr, πιθανότητα πρόκειται γι αυτοκτονία, καθώς ο Σταύρος Δογιάκης είχε αφήσει σημείωμα στον αδελφό του με το οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του

Ο 53χρονος επιχειρηματίας εντοπίσθηκε νεκρός μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής, συγκεκριμένα στην περιοχή Αϊ Γιάννης.

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα μαζί με τον αδελφό του, στον οποίο, μάλιστα, είχε αφήσει σημείωμα πριν εξαφανισθεί χθες. Ο αδελφός του κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού missing alert από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από όπλο. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Στον τόπο που βρέθηκε το πτώμα, κλήθηκε ιατροδικαστής.

Σταύρος Δογιάκης: Καλεσμένος σε γάμο την Κυριακή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 53χρονος πήγε σε γάμο το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαζί με φίλους του, ενδεχομένως και με υπαλλήλους της ταβέρνας του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. ο επιχειρηματίας φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι τα ξημερώματα, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι τον είδαν το πρωί της Δευτέρας. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Σύμφωνα με υπάλληλο της ταβέρνας η οποία είναι επιφορτισμένη με την φροντίδα της μητέρας του, στις 00:44 ξημερώματα Δευτέρας ο Σταύρος Λογιάκης, της έστειλε sms για να την ρωτήσει αν η μητέρα του έχει λάβει την φαρμακευτική της αγωγή. Ήταν η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί μου, λέει η υπάλληλος.

«Την τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ στεναχωρημένος»

Πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον ανέφερε ότι «ο Σταύρος ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος την τελευταία βδομάδα, δεν είχε εμφανιστεί ούτε στο γυμναστήριο, πράγμα σπάνιο διότι ήταν ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ την φυσική και σωματική του κατάσταση». Ωστόσο ούτε ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίσει τους λόγους που απασχολούσαν τον επιχειρηματία.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι η συμπεριφορά του δεν δικαιολογεί την εξαφάνισή του. Ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα καφέ σύντομα, σκεφτόταν να κατέβει στη Μύκονο για διακοπές, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι, οπότε αυτή η αιφνίδια εξέλιξη δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του. Την Κυριακή ήταν να πάει σε ένα γάμο, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη όρεξη όπως μου είπε».

Μετά από δήλωση της εξαφάνισης του Σταύρου Δογιάκη στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert.

Ο επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρός, ήταν – μαζί με τον αδελφό του – ιδιοκτήτης της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα και λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του είχε καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.

Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που γνωρίστηκαν με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικό: Εκτός Προολυμπιακού ο Σπανούλης!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί έψαχνε για τον δράκο της Νέας Σμύρνης στο κινητό του ο πιλότος;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι εκφράσεις του πιλότου μαρτυρούσαν την ενοχή από την πρώτη στιγμή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σταύρος Δογιάκης: Tραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του επιχειρηματία, βρέθηκε νεκρός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.