ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Κασσελάκης : Πόσα χρήματα έδωσαν με τον Tyler για να πάρουν την Farlie

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να αποτελεί το talk of the town, μαζί με τον Tyler. Αυτή τη φορά σας έχουμε αποκάλυψη για το σκυλάκι τους, την Farlie.
Στέφανος Κασσελάκης : Πόσα χρήματα έδωσαν με τον Tyler για να πάρουν την Farlie

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media. Το Sportime ήταν το μέσο που βρήκε τις φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη με την πρώην σύντροφό του και πλέον πάμε στα… επόμενα. Διότι, μία ακόμα πληροφορία είναι στη διάθεσή σας.

Ήταν 1η Οκτωβρίου του 2019 όταν η Farlie, το πορτογαλικό θαλασσόσκυλο που επέλεξαν να βάλουν στη ζωή τους ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler, γεννήθηκε. Από τότε η Farlie είναι καθημερινά με το ζευγάρι και χαρίζει μοναδικές στιγμές αγάπης, όπως όλα τα σκυλιά, στον σημερινό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στο σύντροφό του.

Όπως κάθε τι στην οργανωμένη ζωή του Στεφανου Κασσελάκη, έτσι και η Farlie δεν ήρθε τυχαία. Το ζευγάρι απευθύνθηκε στον καλύτερο εκτροφέα της Αμερικής για τη συγκεκριμένη ράτσα , που βρίσκεται στην Pennsylvania.

Στέφανος Κασσελάκης και Tyler: Πόσα χρήματα έδωσαν για να πάρουν την Farlie;

Η διαδικασία για να πάρει κάποιος ένα σκυλί από τους συγκεκριμένους εκτροφείς δεν είναι απλή. Πρέπει να κάνεις την αίτησή σου και να πληρώσεις μια προκαταβολή της τάξεως των 500 δολαρίων. Από αυτά, τα 100 είναι έξοδα για την αίτηση οπότε ακόμα και αν τελικά δεν πάρεις το σκυλάκι σου στα κρατάνε. Στη συνέχεια αφού όλα πάνε καλά πληρώνεις και το υπόλοιπο ποσό. Συνολικά το κόστος ανέρχεται σήμερα στα 4,500 δολάρια, όμως όταν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler πήραν την Farlie , το 2019, το κόστος αυτό ήταν λίγο πιο κάτω, περίπου στα 3,500 δολάρια.

Οποιοσδήποτε καταλαβαίνει τη χαρά και την ευτυχία που έφερε η Farlie στο ζευγάρι. Τα λόγια του Tyler όταν ευχαριστούσε τους εκτροφείς είναι χαρακτηριστικά:

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι, γεμάτοι και ερωτευμένοι με τη Farlie. Έκανε αυτή τη χρονιά τόσο διασκεδαστική και μας έδωσε τόσα πολλά να περιμένουμε. Τον τελευταίο χρόνο την παρακολουθήσαμε να μεγαλώνει και να μετατρέπεται στη μικρή κυρία που είναι τώρα και ήταν μια απόλυτη απόλαυση.

Είναι εξαιρετικά έξυπνη, υπάκουη και στοργική. Είχαμε πραγματικά μια απίστευτη εμπειρία μαζί της και σας προτείναμε ανεπιφύλακτα σε πολλούς από τους φίλους μας που αναζητούν σπουδαίους εκτροφείς. Συνέχεια δέχεται κομπλιμέντα για το πόσο όμορφη είναι είτε βγαίνουμε βόλτα, είτε στο πάρκο σκύλων είτε στα ταξίδια μας.

Ο Στέφανος και εγώ δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε που μας δώσατε την ευκαιρία να έχουμε έναν τόσο απίστευτο σκύλο!»

Ήταν 1η Οκτωβρίου του 2019 όταν η Farlie, το πορτογαλικό θαλασσόσκυλο που επέλεξαν να βάλουν στη ζωή τους ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler

Στέφανος Κασσελάκης : Πόσα χρήματα έδωσαν με τον Tyler για να πάρουν την Farlie

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης : Πόσα χρήματα έδωσαν με τον Tyler για να πάρουν την Farlie», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.