ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Δεν μπορούν να σταθούν! Η Κατερίνα Παπακώστα δεν τόλμησε να πάει στην παρέλαση – Οργή από τους γονείς

Η οργή των γονιών ξεχειλίζει στα Τρίκαλα και σε όλες τις πόλεις όπου χάθηκαν νεαρά παιδιά και όχι μόνο στο δυστύχημα στα Τέμπη.
Τέμπη: Δεν μπορούν να σταθούν! Η Κατερίνα Παπακώστα δεν τόλμησε να πάει στην παρέλαση – Οργή από τους γονείς

Οι οικογένειες Πλάκιά έχασαν στα Τέμπη τρία νεαρά κορίτσια. Είχαν προειδοποιήσει την Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα να μην παραστεί στην παρέλαση. Το έκανε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να περιοριστεί η οργή τους προς τους άλλους επισήμους.

Η Κατερίνα Παπακώστα δεν είναι απλώς μέλος της Κυβέρνησης, ήταν και μέλος της εξεταστικής Επιτροπής για το έγκλημα στα Τέμπη. Μια εξεταστική επιτροπή που έτσι όπως προέδρευσε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος εξελίχθηκε τελικά η εξέταση των μαρτύρων ήταν μια τρύπα στο νερό.

Οι οικογένειες των θυμάτων απατούν δικαιοσύνη και πλέον η κοινωνία «βράζει». Οι αποκαλύψεις από το ΒΗΜΑ για τη μονταζιέρα κάνουν ακόμα πιο δυνατές τις φωνές που μιλούν για συγκάλυψη. Λογικά οι άνθρωποι που έχουν χάσει τους δικούς τους ανθρώπους, τα παιδιά τους, να μην τους χωράει ο τόπος.

Η πληγή παραμένει ανοικτή. Πλέον είναι φανερό πως την ιστορία με το έγκλημα στα Τέμπη να τη σβήσει ο χρόνος. Μέλη της Κυβέρνησης δεν μπορούν να σταθούν σε δημόσιο χώρο…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέμπη: Δεν μπορούν να σταθούν! Η Κατερίνα Παπακώστα δεν τόλμησε να πάει στην παρέλαση – Οργή από τους γονείς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.