ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος για ποιο λόγο δεν κάλεσε στην εξεταστική επιτροπή τον Κώστα Γενηδουνιά;

Υπάρχει κάποια εξήγηση πέραν της συγκάλυψης που ο Δημήτρης Μαρκόπουλος δεν είχε ως μάρτυρα στην εξεταστική επιτροπή των Κώστα Γενηδουνιά;
Τέμπη: Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος για ποιο λόγο δεν κάλεσε στην εξεταστική επιτροπή τον Κώστα Γενηδουνιά;

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έπαιξε ρόλο στη συγκάλυψη με τις fast forward διαδικασίες στην εξεταστική για τα Τέμπη ή όχι; Αν όχι, για ποιο λόγο δεν κάλεσε τον Κώστα Γενηδουνιά; Οι αποκαλύψεις από το ΒΗΜΑ για τη συγκάλυψη αρχίζουν να ανοίγουν στόματα και να δημιουργούν απορίες.

Ειδικοί δεν μπορούμε να γίνουμε. Διαβάζουμε, ακούμε, παρακολουθούμε υποτίθεται τους επαΐοντες επί του θέματος για να καταλάβουμε τι έχει γίνει τις επόμενες ώρες από το έγκλημα στα Τέμπη. Οι οικογένειες των θυμάτων μιλούν για συγκάλυψη και αμφισβητούν τους χειρισμούς του κρατικού μηχανισμού, αλλά και της δικαιοσύνης.

Την ίδια ώρα, αποκαλύψεις για κοπτοραπτική και μονταζιέρες επιμηκύνουν το πέπλο της αμφισβήτησης για όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα μέχρι στιγμής. Τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Διότι, το κυβερνητικό αφήγημα και αυτό που «έπαιξε» σε όλα τα φίλα προσκέιμενα μέσα ενημέρωσης εκείνη την περίοδο ήταν ένα και μοναδικό: Φταίει ο Σταθμάρχης!

Αυτό το περίφημο ανθρώπινο λάθος μοιάζει να καταρρέει σαν επιχείρημα ως βασική και μόνη αιτία για το έγκλημα στα Τέμπη. Η ενορχήστρωση της συγκάλυψης βέβαια δεν σταματάει εκεί. Συνεχίστηκε και στην εξεταστική επιτροπή. Εκεί όπου ζήσαμε τον επονείδιστο Δημήτρη Μαρκόπουλο να μην αφήνει άνθρωπο να μιλήσει και να μην ακούει κανένα από τα άλλα κόμματα που ζητούσαν μετ’ επιτάσεως να κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας ο πρόεδρος των μηχανοδηγών της Hellenic Train, Κώστας Γενηδουνιάς!

Για ποιο λόγο να κληθεί όμως; Για να αρχίσει να λέει όσα είπε πρόσφατα στο MEGA;

Γιατί δεν τον κάλεσε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέμπη: Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος για ποιο λόγο δεν κάλεσε στην εξεταστική επιτροπή τον Κώστα Γενηδουνιά;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…