ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Βλέπουν απόπειρες ή και δολιοφθορές και ξεπλένουν την ευθύνη;

Άρχισαν τα πρώτα ποστ τα οποία κάνουν λόγο για «τοπίο υβριδικών απειλών μέχρι τις εκλογές» και για «ενδεχόμενο δολιοφθοράς».
Τέμπη: Βλέπουν απόπειρες ή και δολιοφθορές και ξεπλένουν την ευθύνη;

Τέμπη: Βλέπουν απόπειρες ή και δολιοφθορές στους τομείς ενέργειας, μεταφορών, επικοινωνιών, τραπεζικού συστήματος – Ξεπλένουν την ευθύνη;

Βλέπουν απόπειρες ή και δολιοφθορές στους τομείς ενέργειας, μεταφορών, επικοινωνιών, τραπεζικού συστήματος με σκοπό την αποσταθεροποίηση για να ξεπλύνουν την ευθύνη για τα Τέμπη;

Άρχισαν τα πρώτα ποστ τα οποία κάνουν λόγο για «τοπίο υβριδικών απειλών μέχρι τις εκλογές» και για «ενδεχόμενο δολιοφθοράς».

Ο λογαριασμος ELLEVOROS στο Twitter είναι γνωστός για τις θέσεις του κοντά στην κυβέρνηση.

Ήδη από τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα έκανε λόγο για «ενδεχόμενο δολιοφθοράς».

«Στις περιπτώσεις που έχουμε σύγκρουση τρένων, δυστυχώς πάντοτε διερευνάται και το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς… Ας αναμένουμε το πόρισμα της ειδικής επί του πεδίου επιτροπής», ανέφερε συγκεκριμένα.

Λίγες ώρες μετά επανήλθε γράφοντας:

Το τοπίο των υβριδικών απειλών μέχρι τις εκλογές θα μετατοπιστεί σταδιακά από το το non kinetic (της στοχοποίησης της εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών σε στρατό, αστυνομία, δικαιοσύνη, υγεία, παιδεία) σε περισσότερο kinetic actions.

δεν θα πρέπει να αποκλειστούν απόπειρες ή και επιτυχείς δολιοφθορές στους τομείς ενέργειας, Μεταφορών, επικοινωνιών, τραπεζικού συστήματος, ώστε να τονισθεί «η ανικανότητα της Ελλάδας να παρέχει ασφαλείς ζωτικές υπηρεσίες στους πολίτες της».

Η σύμπτωση του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος την παραμονή της επισκέψεως του Έλληνα Πρωθυπουργού στο σχετικό κέντρο σηματοδοσιας, προβληματίζει κ μελετάται.
Πιθανώς να δούμε στο εγγύτατο μέλλον και άλλα συμβάντα στους τομείς που αναφέρω ανωτέρω. Επαγρύπνηση, ετοιμότητα.

Διαβάστε επίσης:

Hellenic Train: Καταγγελία Ζαραλίκου πριν λίγες μέρες για το ίδιο δρομολόγιο!

Πρώτη είδηση και στην Τουρκία η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και μήνυμα συμπαράστασης από το τουρκικό ΥΠΕΞ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέμπη: Βλέπουν απόπειρες ή και δολιοφθορές και ξεπλένουν την ευθύνη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.