ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θάλεια»: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία – Βελτιώνεται ο καιρός (vid)

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, ενημερώνει για την πορεία της κακοκαιρίας Θάλεια και για το πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού.
«Θάλεια»: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία – Βελτιώνεται ο καιρός  (vid)

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, ενημερώνει για την πορεία της κακοκαιρίας και για το πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού.

Θάλεια: Θετικά είναι τα νέα που προκύπτουν από την πρόγνωση της ΕΜΥ, καθώς τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία πρόκειται να εκτονωθεί.

Από σήμερα Κυριακή (9/8) και συγκεκριμένα από το απόγευμα θα υπάρχει ύφεση του φαινομένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύβοια – Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)

Αναλυτικότερα περιμένουμε λίγες βροχές στην Πελοπόννησο τις επόμενες ώρες όχι όμως στην ένταση και την έκταση που σημειώθηκαν στην Εύβοια.

Βελτιώνεται ο καιρός γενικότερα σε ολόκληρη τη χώρα, αύριο Δευτέρα (10/8) περιμένουμε ηλιοφάνεια σχεδόν παντού, με κάποιες τοπικές βροχές στα βουνά της ηπειρωτικής χώρας και την Κρήτη.

Όλη η εβδομάδα που ξεκινάει θα έχει καλό καιρό, χωρίς ακραία καιρικά φαινόμενα ούτε όμως και καύσωνα.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ για το πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Θάλεια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Θάλεια»: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία – Βελτιώνεται ο καιρός (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.