ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος μέλους Ρουβίκωνα: «Έπεσε πάνω στο μαχαίρι», λέει η σύντροφός του

«Πήγε να μου πάρει το μαχαίρι, έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω σε αυτό»,υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, η σύντροφος του 39χρονου γνωστού μέλους της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία. «Περιποιήθηκα το τραύμα του αλλά το απόγευμα έφτυνε αίμα. Φώναξα ασθενοφόρο και τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό», ισχυρίστηκε...
Θάνατος μέλους Ρουβίκωνα: «Έπεσε πάνω στο μαχαίρι», λέει η σύντροφός του

«Πήγε να μου πάρει το μαχαίρι, έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω σε αυτό»,υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, η σύντροφος του 39χρονου γνωστού μέλους της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

«Περιποιήθηκα το τραύμα του αλλά το απόγευμα έφτυνε αίμα. Φώναξα ασθενοφόρο και τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό», ισχυρίστηκε για τον θάνατος μέλους του Ρουβίκωνα.

Το χρονικό της υπόθεσης με το νεκρό μέλος του Ρουβίκωνα

Το συμβάν διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στην Καισαριανή. Λίγο μετά τις 02:00 συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, έκανε λόγο για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, δηλώνοντας ότι ο 39χρονος αντιεξουσιαστής είχε επιτεθεί στην σύντροφό του, μαχαιρώνοντάς την μάλιστα και στο δεξί μηρό.

Η 39χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως μετά τον τραυματισμό της, ψέκασε με σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο τον σύντροφό της και του απέσπασε το μαχαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκτάριος Νικολόπουλος: Ανέβασε φωτογραφία με χειροπέδες στο Instagram (pic)

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς, εκείνος σηκώθηκε και στην προσπάθειά του να πάρει πίσω το μαχαίρι, έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω σ’ αυτό.

Ακολούθως περιποιήθηκε το τραύμα του, ωστόσο το απόγευμα τις ίδια μέρας, ο 39χρονος δεν αισθανόταν καλά, πονούσε το στομάχι του και είχε αιμοπτύσεις. Η σύντροφός του κάλεσε ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε, εξαιτίας κακώσεων θώρακος-κοιλίας που προκλήθηκαν από νύσσον και τέμνον όργανο, δηλαδή το μαχαίρι.

Έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι στην Καισαριανή

Οι αστυνομικές Αρχές σε έρευνες που έκαναν στο σπίτι στην Καισαριανή εντόπισαν κηλίδες αίματος στο μπάνιο, το σαλόνι, αλλά και σε μία πετσέτα.

Επίσης μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

10 μαχαίρια,
σπρέι πιπεριού
σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας
ποσότητα κάνναβης.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος, μέλος του Ρουβίκωνα στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απείθεια, παράνομη βία, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, ασφάλειας συγκοινωνιών, ναρκωτικά. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνατος μέλους Ρουβίκωνα: «Έπεσε πάνω στο μαχαίρι», λέει η σύντροφός του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.