ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Διαρροές πως είναι θέμα ωρών οι συλλήψεις!

Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα!
Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Διαρροές πως είναι θέμα ωρών οι συλλήψεις!

Κοντά στο να ολοκληρωθεί και να γίνουν όλα γνωστά φαίνεται ότι είναι η υπόθεση στην Πάτρα, με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Από την αρχή της υπόθεσης, όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, καθώς τα ευρήματα είναι πραγματικά σοκαριστικά.

Αρχικά οι περιπτώσεις της Μαλένας και την Ίριδας, δείχνουν ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και οι έρευνες έχουν στραφεί τώρα για την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα αναφέρουν πηγές, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αλλάζουν συνέχεια, με την αστυνομία να είναι κοντά ακόμα και σε συλλήψεις.

Οι ερευνητές και άνθρωποι με τεράστια γνώση, φαίνεται ότι είναι κοντά στο να… δείξουν τι έχει συμβεί πραγματικά στην Πάτρα και στην οικογένεια αυτή.

Πάτρα: Οι θάνατοι των κοριτσιών!

Όπως προείπαμε οι πληροφορίες που έφερε το Mega στη δημοσιότητα, μιλούν για ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και η εξέταση του ιατροδικαστή και για την Τζωρτζίνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν η αιτία είναι η ίδια.

Μάλιστα η δικηγόρος, Εβίτα Βαρελά, μίλησε στο κανάλι λέγοντας: «Το πόρισμα του ιατροδικαστή, είναι ένα από τα στοιχεία που μπορεί να στηριχθεί ο Εισαγγελέας για να ασκηθεί ποινική δίωξη, εφόσον, αποδειχθεί ασφυκτικός βίαιος θάνατος, αποστέρηση οξυγόνου.

Σε συνάρτηση και σε σχέση με τις μαρτυρικές καταθέσεις που δείχνουν ότι κάποιος είναι ύποπτος να έχει διαπράξει ένα έγκλημα, ο Εισαγγελέας θα καταλήξει στο άτομο που θα ασκήσει την δίωξη».

Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας που φρόντιζε την Τζωρτζίνα!

Ακόμα έχουμε και μία νέα μαρτυρία από μία γυναίκα που πρόσεχε τη μικρή Τζωρτζίνα και έκανε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις.

«Εγώ με τη μητέρα της δεν είχα καλή επικοινωνία. Έτυχε μία ημέρα να λείπει η νοσηλεύτρια για δύο ημέρες και της εξήγησα ότι εγώ σαν υπεύθυνη δεν μπορούσα το παιδί να το δεχτώ για δύο ημέρες, διότι η Τζωρτζίνα σιτιζόταν από γαστροστομία κι εγώ δεν ήξερα. Δηλαδή δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω το παιδί.

Όταν της το είπα έγινε πολύ μεγάλη φασαρία, ότι δεν γίνεται και ότι οφείλω να πάρω το παιδί, κι εάν θα έλειπε ένα μήνα η νοσηλεύτρια. Της λέω, εάν θα έλειπε ένα μήνα θα όφειλα σαν κέντρο να βρω μία λύση, αλλά σας μιλάω για δύο ημέρες. Όχι, μου λέει, θα το πάρεις, είσαι υποχρεωμένη. Μα κυρία Ρούλα δεν μπορώ να δώσω ούτε νερό στο παιδί σας.

Γυρνάει και μου λέει: δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω. Της απάντησα α, συγγνώμη, γιατί εγώ τον χειμώνα έδινα στο παιδί μου νερό».

«Σε εμάς στο κέντρο το γέλιο και το κακάρισμά της ήταν απίστευτο. Ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο. Για το σπίτι δεν μπορώ να σας πω. Όμως μπορώ να σας πω ότι η συνοδός μου είπε δύο φορές ότι το πήρε κλαμένο

Όπως πολύ άσχημα παραλάβαμε την Τζωρτζίνα μετά τη μαγνητική, λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Εκείνη τη μέρα το παιδί ήταν χάλια και βέβαια ενημερώσαμε τη μητέρα. Είπαμε ότι μετά από μία ολική νάρκωση, γιατί μας είπε ότι τη μαγνητική την έκανε με ολική νάρκωση, είπαμε ότι ίσως ήταν ακόμα επηρεασμένη» είπε η γυναίκα για το πώς περνούσε η Τζωρτζίνα στο Κέντρο Αποκατάστασης.

https://youtu.be/KqMrZYQPiKo

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Διαρροές πως είναι θέμα ωρών οι συλλήψεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.