ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Νέα δεδομένα μέσω των καταθέσεων των γιατρών – Πολλές οι αντιφάσεις

Ραγδαίες εξελίξεις για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα!
Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Νέα δεδομένα μέσω των καταθέσεων των γιατρών – Πολλές οι αντιφάσεις

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Νέα δεδομένα αναμένεται να διαμορφώσουν οι καταθέσεις τουλάχιστον 15 γιατρών που θα πάρει σύντομα η Αστυνομία στα χέρια της αναφορικά με τον μυστηριώδη θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη ερωτήματα δημιουργούνται από τις νέες φωτογραφίες με εκδορές στα παιδιά, όμως και οι πολλές αντιφάσεις που υπάρχουν στις καταθέσεις της οικογενείας και των γιατρών δημιουργούν ένα ακόμη πιο δύσκολο τοπίο γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν κύκλοι των Αρχών, φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα όσα θα καταθέσουν 15 γιατροί από δύο νοσοκομεία στην Πάτρα όπου είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα.

Πιο συγκεκριμένα, η εννιάχρονη κόρη της οικογένειας πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στις 22 Ιανουαρίου του 2021, νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Πολλά και σημαντικά είναι τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του κοριτσιού καθώς εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές τις στιγμές τις οποίες νοσηλευόταν σε μονόκλινο δωμάτιο στο οποίο βρέθηκαν μόνο οι γονείς του.

Αντίστοιχο όμως είναι το μυστήριο και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο θάνατος της μικρής Μαλένας που θυμίζουμε πως αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια χωρίς όμως να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο στις μετέπειτα εξετάσεις τη στιγμή που οι γιατροί σημειώνουν πως το συγκεκριμένο νόσημα μπορεί να προκληθεί και από κάποια τοξική ουσία.

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Πολλές οι αντιφάσεις και για την μικρή Ίριδα!

Πολλές είναι οι αντιφάσεις όμως και για την περίπτωση της μικρής Ίριδας, καθώς νεκρό βρέφος βρήκε στη κούνια η θεία του (η αδερφή της μητέρας του) που σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεση της έμενε στο σπίτι επειδή αδερφή της βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγο της και πατέρα των τριών κοριτσιών ο οποίος το είχε εγκαταλείψει λίγες ώρες πριν.

Στη κατάθεση της όπως και σε πρόσφατες δηλώσεις της η αδερφή της μητέρας των κοριτσιών αναφέρθηκε στην ώρα κατά την οποία ειδοποιήθηκε αλλά και έφτασε στο σπίτι το 199, που όμως δεν συμπίπτουν με τις ώρες που δέχθηκε την κλήση το ΕΚΑΒ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Νέα δεδομένα μέσω των καταθέσεων των γιατρών – Πολλές οι αντιφάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.