ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ερωτήματα απο νέες φωτογραφίες με εκδορές

Στο μικροσκόπιο οι φωτογραφίες που δείχνουν εκδορές στη μύτη της Μαλένας.
Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ερωτήματα απο νέες φωτογραφίες με εκδορές

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και κάθε νέο στοιχείο συγκεντρώνει τα βλέμματα. Αυτή τη φορά, στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι φωτογραφίες που φαίνεται να δείχνουν εκδορές στη μύτη της Μαλένας.

Νωρίτερα διαβάσατε στο Sportime ποια είναι τα επόμενα στάδια της έρευνας, αλλά και τη μαρτυρία στο Φως στο Τούνελ που ανατρέπει τα πάντα!

Πλέον, ένα από τα στοιχεία που έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση είναι οι εκδορές στη μύτη της μικρής Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είναι δύσκολο να προκλήθηκαν από τα χέρια ενός παιδιού, όπως υποδεικνύει το σημείο και το μέγεθός τους.

Οι Αρχές εξετάζουν, επίσης, το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί κάποιο φάρμακο ή να υπάρχει εξωγενής παρέμβαση, αλλά και το ενδεχόμενο της ασφυξίας, καθώς σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές που μίλησαν στην ίδια εκπομπή, μπορεί να γίνει απόφραξη στόματος και μύτης και στα παιδιά να μην είναι πολύ έντονα τα ευρήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ερωτήματα απο νέες φωτογραφίες με εκδορές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.