ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Τότε θα λυθεί το «μυστήριο»!

Πλησιάζει το τέλος της υπόθεσης για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.
Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Τότε θα λυθεί το «μυστήριο»!

Αναμφίβολα η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη την Ελλάδα και αλλά και σοκ με την τροπή που έχει πάρει.

Συγκεκριμένα, έχουμε δει πολλά μέχρι τώρα, με αποκορύφωμα τη φυλάκιση της μητέρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται στα χέρια των αρχών μετά τις έρευνες που έγιναν από τους αστυνομικούς τόσο καιρό.

Από κει και πέρα όμως έρχονται και άλλες εξελίξεις, όπως ξεκαθάρισαν στον ΣΚΑΪ, ο Ιατροδικαστής και Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων και ο Συνδικαλιστής Αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι δύο άντρες έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση στην Πάτρα, με τον Γρηγόρη Λέων να τονίζει ότι «Από τα ευρήματα που έχουμε υπάρχουν σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα»

Ακόμα τόνισε ότι οι ιατροδικαστές κατέγραψαν όλα τα ευρήματα σωστά, ωστόσο αυτά ερμηνεύτηκαν λανθασμένα και έτσι δεν έγιναν περισσότερες εξετάσεις στη συνέχεια.

Και ο Σταύρος Μπαλάσκας όμως ξεκαθάρισε ότι το κομμάτι που έχει ακόμα η αστυνομία θα τελειώσει μέχρι το τέλος του Μαΐου, ενώ δεν απέκλεισε και άλλες συλλήψεις.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι μπορεί ο Μάνος Δασκαλάκης, να έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο άμεσα η ΕΛΑΣ μπορεί να τον καλέσει για να καταθέσει ξανά.

Ειδήσεις τώρα

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή βρίσκει γυμνούς Κορίνα-Μπάμπη

Σασμός: Καταρρέει ο Νικηφόρος στον τάφο του Στεφανή – Η Άσπα τρέμει ξανά τον Κώστα

Η γη της ελιάς: Η Ελένη ξεφτιλίζει την Αρετή στη ταβέρνα

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ