ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεατρική παράσταση στις φυλακές Τρίπολης με τον Δημήτρη Λιγνάδη – Θα παίξει και ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκονται στην ίδια φυλακή στην Τρίπολη, στο ίδιο κελί και ενδεχομένως στην ίδια θεατρική παράσταση.
Θεατρική παράσταση στις φυλακές Τρίπολης με τον Δημήτρη Λιγνάδη – Θα παίξει και ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα πάρει μέρος σε θεατρική παράσταση στις φυλακές Τρίπολης, εκεί δηλαδή όπου οδηγείται και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Οι θεατρικές παραστάσεις εντός των φυλακών είναι προγράμματα που σκοπό έχουν να προσφέρουν μια άλλη πτυχή στη ζωή των κρατουμένων. Να συμβάλουν στην πνευματική καλλιέργεια και επιμόρφωσή τους. Να τους δώσουν μια διέξοδο διδάσκοντάς τους αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία και η συνεχής προσπάθεια για αυτοβελτίωση. Επί σειρά μηνών, τα προγράμματα αυτά είχαν παγώσει λόγω κορονοϊού, αλλά και μέχρις ότου ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εμβολιασμών στα σωφρονιστικά ιδρύματα όλης της χώρας. Πλέον όμως δεν υπάρχει κάποιο τέτοιου είδους εμπόδιο και έτσι η καλλιτεχνική ζωή επανέρχεται και εκεί.

Στο πλαίσιο αυτό, στις φυλακές Τρίπολης πρόκειται προσεχώς να ανεβεί μία θεατρική παράσταση. Στην οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει ο κρατούμενος εκεί, Δημήτρης Λιγνάδης, όπως αποκάλυψε το CNN Greece. Θυμίζουμε ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου βρίσκεται προφυλακισμένος από τον περασμένο Φεβρουάριο κατηγορούμενος για «βιασμό κατά συρροή». Αρνείται τις κατηγορίες, ενώ τελευταία έχει εκκινήσει διαδικασίες αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, συγκεκριμένα έχει ζητήσει να φοράει «βραχιολάκι» το κόστος του οποίου θα καλύψει ο ίδιος.

Στην πόλη της Αρκαδίας οδηγείται προσεχώς και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες άσκησης σεξουαλικής βίας σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του. Το πιθανότερο, λόγω της δομής του ιδρύματος, αλλά και λόγω της φύσης του εγκλήματος που κατηγορούνται είναι να μοιράζεται το ίδιο κελί με τον Λιγνάδη. Ενδεχομένως να συμμετάσχουν και οι δύο στη θεατρική παράσταση εντός της φυλακής.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες που τον έστειλαν φυλακη

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ονιεκούρου – Αυτή είναι η πρόταση!

Πετσέτα θαλάσσης Sportime: πράγματα που οπωσδήποτε πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου μαζί με αυτήν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεατρική παράσταση στις φυλακές Τρίπολης με τον Δημήτρη Λιγνάδη – Θα παίξει και ο Πέτρος Φιλιππίδης;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.