ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Θα υπάρξει διαχωρισμός εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων τον Χειμώνα» – Η στοχοποίηση μερίδας πολιτών συνεχίζεται!

Η Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, προανήγγειλε διαχωρισμό εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων για τον χειμώνα και επιρρίπτει ευθύνες στους μη εμβολιασμένους, δημιουργώντας κλίμα στοχοποίησης.
Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Θα υπάρξει διαχωρισμός εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων τον Χειμώνα» – Η στοχοποίηση μερίδας πολιτών συνεχίζεται!

Άλλη μια ενορχηστρωμένη στοχοποίηση των μη εμβολιασμένων πολιτών, ενόσω το καλοκαίρι πλησιάζει προς το τέλος του και μας εγκαταλείπουν οι… τουρίστες, διάφοροι ειδικοί ξεκινούν να φτιάχνουν κλίμα απειλών και απάνθρωπων διαχωρισμών, για τους Έλληνες πολίτες.

Η κυρία Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Παθολόγος, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής μίλησε στο MEGA παρουσιάζοντας τους μη εμβολιασμένους πολίτες (που απλά ασκούν το δικαίωμα της προαιρετικότητας) ούτε λίγο – ούτε πολύ, σαν μια «μάστιγα» που θα επιφέρει στην Ελλάδα, όλα τα δεινά του κόσμου.

Ενώ αποδίδει μονομερώς στη δράση των εμβολίων τη σημαντική μείωση στη καμπύλη των θανάτων, και καθόλου στο γεγονός ότι η μετάλλαξη Δέλτα φαίνεται πως είναι λιγότερο θανατηφόρα, όπως υποστήριξε τουλάχιστον ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας, δηλώνοντας πως : «Το στέλεχος “Δ” είναι 10 φορές λιγότερο θανατηφόρο σχετικά με τα άλλα στελέχη του Covid -19».

Επιπλέον, η κυρία Ψαλτοπούλου, σαν άλλος «κυβερνητικός σύμβουλος» ζήτησε υποχρεωτικότητα του εμβολίου για την τρίτη ηλικία, ενώ όταν της τέθηκε η ανεκδιήγητη ερώτηση του αν η πίεση στο ΕΣΥ μπορεί να οδηγήσει σε… επιλογή των ασθενών που θα δεχθούν ιατρική φροντίδα (!), η καθηγήτρια δεν το απέκλεισε σαν ενδεχόμενο, άλλα απάντησε για το… ήδη κορεσμένο σύστημα υγείας της Κρήτης!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί και μόνο το να συζητούν σε κανάλι δημόσιας συχνότητας, δημοσιογράφοι με γιατρούς που υποτίθεται έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, το ενδεχόμενο επιλογής ή αλλιώς… ξεδιαλέγματος ασθενών σε νοσοκομεία, ανάλογα με το αν έχουν εμβολιαστεί! Μιλάμε για τριτοκοσμικές καταστάσεις, θυμίζοντας μας απάνθρωπα καθεστώτα που έχουν γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία.

Όμως η κυρία Ψαλτοπούλου δεν σταμάτησε εκεί. Προανήγγειλε, και κατά κάποιο τρόπο ζήτησε, έναν διχαστικό, αντιδημοκρατικό διαχωρισμό εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων μιας και ο «ιός μας εκπλήσσει δυσάρεστα» και «από Σεπτέμβρη οι δραστηριότητες θα επιστρέψουν σε κλειστούς χώρους και όλα θα αποκτήσουν μια αρνητική δυναμική».

Η όλη επιχειρηματολογία της, πέρα από άκρως διχαστική, έστηνε μια ατμόσφαιρα σκληρής στοχοποίησης των ανεμβολίαστων πολιτών, δημιουργώντας ένα προκαταβολικό κλίμα τρόμου και επιρρίπτοντας τους ευθύνες για τα πάντα.

Κανένας λόγος ασφαλώς δεν έγινε για το ότι η κυβέρνηση με τις ακραίες επιλογές της για αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων εργαζόμενων στο ΕΣΥ, τσακίζει το ήδη λειψό σύστημα υγείας και αφήνει τεράστια κενά, που βεβαίως θα τα πληρώσουν οι πολίτες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Θα υπάρξει διαχωρισμός εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων τον Χειμώνα» – Η στοχοποίηση μερίδας πολιτών συνεχίζεται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.