ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε ο Γεωργιανός συζυγοκτόνος που έσφαξε την γυναίκα του!

Τέλος στην ζωή του αποφάσισε να βάλει ο Γεωργιανός συζυγοκτόνος που έσφαξε την γυναίκα του στη Θεσσαλονίκη!
Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε ο Γεωργιανός συζυγοκτόνος που έσφαξε την γυναίκα του!

Θεσσαλονίκη: Τέλος στη ζωή του έδωσε ο 48χρονος Γεωργιανός συζυγοκτόνος που έσφαξε την γυναίκα του, σε ένα έγκλημα που σόκαρε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο 48χρονος δολοφόνος κρατούνταν από την Δευτέρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου και αυτοκτόνησε!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του. Ο Γεωργιανός είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη γυναικοκτονία, ο 48χρονος Γεωργιανός δολοφόνησε την ατυχή γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της στην ανατολική Θεσσαλονίκη με πολλαπλές μαχαιριές! Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες μετά το έγκλημα στην περιοχή της Καλαμαριάς, οδηγήθηκε πρώτα στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Έρχεται και εκεί δεύτερη δόση

Πήρε Καρμπόβνικ ο Ολυμπιακός – Πως έγινε η συμφωνία – Την Παρασκευή στην Αθήνα

Bayraktar: Τα αποδομούν οι Ρώσοι – Είναι μεγάλοι στόχοι που πετάνε αργά

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε ο Γεωργιανός συζυγοκτόνος που έσφαξε την γυναίκα του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.