ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη – ΣΟΚ: Έσφαξε την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της

Άντρας δολοφόνησε με μαχαιριές τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη και αγνοείται.
Θεσσαλονίκη – ΣΟΚ: Έσφαξε την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της

ΣΟΚ προκαλεί η δολοφονία 55χρονης μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφό της.

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από τη στυγερή δολοφονία 55χρονης μέσα στο διαμέρισμά της στην Ανατολική πλευρά της πόλης, από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thestival.gr, ο άντρας ήταν Γεωργιανής καταγωγής και το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι στην οδός Γραβιάς. Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, προηγήθηκε πολύ σοβαρό επεισόδιο ανάμεσά τους εντός του διαμερίσματος και παρά το γεγονός πως το ΕΚΑΒ κλήθηκε άμεσα, η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Γείτονες παρουσιάζουν τον γυναικοκτόνο ως έναν βίαιο άντρα, εξαρτημένο από το αλκοόλ και ιδιαίτερα οξύθυμο. Λίγο μετά τη άγρια δολοφονία, αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να εγκαταλείπει το σπίτι με αιματοβαμμένα χέρια.

Το θύμα φαίνεται να είχε ξυλοκοπηθεί πριν μαχαιρωθεί, καθώς φέρει πολλά τραύματα. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος αγνοείται μέχρι και αυτή την ώρα και άπαντες προσπαθούν να τον εντοπίσουν προκειμένου να τον συλλάβουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός μέτρα – Ανεμβολίαστοι: Έρχεται «μείωση» αποδοχών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα! – Νέες τιμές τα rapid tests;

Νίκος Οικονομόπουλος: Πήρε εξιτήριο – Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Survivor: Ο Ντάνος έκανε βόλτα με το σκάφος του πασίγνωστη ηθοποιό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη – ΣΟΚ: Έσφαξε την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.