ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αγνόησε την καραντίνα και βούτηξε στο Θερμαϊκό (vid)

Θεσσαλονίκη: Ένας Θεσσαλονικιός αγνόησε τόσο το κρύο, όσο και τον κορονοϊό και αποφάσισε να πάει για… μπάνιο στον Θερμαϊκό Κόλπο. Οι κακές καιρικές συνθήκες, λόγω θερμοκρασίας που κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, αλλά και ο κορονοϊός, δεν ήταν αρκετά για έναν άνθρωπο, ο οποίος αποφάσισε να κάνει… μπάνιο στον Θερμαϊκό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Θεσσαλονικιά που τα...
Θεσσαλονίκη: Αγνόησε την καραντίνα και βούτηξε στο Θερμαϊκό (vid)

Θεσσαλονίκη: Ένας Θεσσαλονικιός αγνόησε τόσο το κρύο, όσο και τον κορονοϊό και αποφάσισε να πάει για… μπάνιο στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Οι κακές καιρικές συνθήκες, λόγω θερμοκρασίας που κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, αλλά και ο κορονοϊός, δεν ήταν αρκετά για έναν άνθρωπο, ο οποίος αποφάσισε να κάνει… μπάνιο στον Θερμαϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Θεσσαλονικιά που τα έβαλε με την Αστυνομία: «Το έκανα για το παιδί μου!» (pic, vids)

Μάλιστα, το video από μπαλκόνι του κέντρου στη Θεσσαλονίκη,όπου φαίνεται ο ίδιος να βγαίνει από τη θάλασσα και να περπατάει στον δρόμο χωρίς να έχει ντυθεί και με μία πετσέτα στο χέρι, τείνει να γίνει viral.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Αγνόησε την καραντίνα και βούτηξε στο Θερμαϊκό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.