ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο σε 15χρονο από νεαρούς – Κινδυνεύει η ζωή του!

Απίστευτο συμβάν στη Θεσσαλονίκη, με ένα 15χρονο να ξυλοκοπείται και να νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο σε 15χρονο από νεαρούς – Κινδυνεύει η ζωή του!

Απίστευτο συμβάν στη Θεσσαλονίκη, με ένα 15χρονο να ξυλοκοπείται και να νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μία αδιανόητη είδηση έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 15χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, ο έφηβος δέχτηκε επίθεση από επτά άτομα, ενώ δίνεται πλέον αμοιβή προκειμένου να βρεθούν οι δράστες.

«Το παιδί μου ζει από θαύμα. Να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι αλήτες, γιατί το παιδί μου ήταν πεσμένο και συνέχισαν να το χτυπάνε με μανία», δήλωσε η ίδια η μητέρα του, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήταν με ένα άλλο παιδί και βγήκαν μια βόλτα. Την ώρα που καθόντουσαν δίπλα στην εκκλησία, μια παρέα επτά ατόμων τους προσέγγισε θεωρώντας ότι το παιδί τους έβγαλε φωτογραφία.

Του είπαν “έλα λίγο πιο πέρα να μιλήσουμε” στο πλάι του δημαρχείου και αυτά δυστυχώς πήγαν. Εκεί τους επιτέθηκαν. Είδαν στο κινητό του ότι δεν υπήρχε φωτογραφία και αφού το διαπίστωσαν αυτό, του το πήραν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η κυρία Νατάσα Κουκουγιάννη, τουλάχιστον «τέσσερα από τα επτά άτομα τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στον αυχένα με μανία, ακόμη και όταν ήταν λιπόθυμος, πεσμένος κάτω. Έχει μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και επειδή φορούσε σιδεράκια του προκλήθηκαν και πληγές στο στόμα».

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικό εμβόλιο: Πότε θα εφαρμοστεί το μέτρο για την εστίαση

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Έτσι νίκησε η Σάκκαρη – Δείτε τα highlights (video)

Φορτούνης: Έγινε μπαμπάς ο παίκτης του Ολυμπιακού – Ποιο όνομα διάλεξε το ζευγάρι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο σε 15χρονο από νεαρούς – Κινδυνεύει η ζωή του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.