ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Χαμός έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου – Τραμπούκικη επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο!

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ένα χάος επικρατεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου!
Θεσσαλονίκη: Χαμός έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου – Τραμπούκικη επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο!

Ακόμα μία μέρα στη Θεσσαλονίκη, που τα επεισόδιο έξω από το ΕΠΑΛ στον Εύοσμο συνεχίζονται χωρίς σταματημό, θυμίζοντας Σταυρούπολη.

Συγκεκριμένα, ομάδα αγνώστων που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα του, έχουν φτιάξει οδοφράγματα μπροστά από το συγκεκριμένο σχολείο, ενώ σε αρκετούς κάδους έχουν βάλει φωτιά.

Μάλιστα, τα άτομα αυτά επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους, οι οποίοι ήθελαν να βρεθούν πιο κοντά στο ΕΠΑΛ.

Μία δημοσιογράφος λοιπόν βρέθηκε περικυκλωμένη και η ίδια περιέγραψε τη στιγμή που της επιτέθηκαν όταν σε μεγάλο σοκ.

Είπε λοιπόν ότι παιδιά με κουκούλες και κράνη την προσέγγισαν και άρχισαν να τη βρίζουν και να φωνάζουν προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς τράβηξε, με την ίδια να τους απαντάει ότι δεν έχει τραβήξει κάποιο βίντεο.

Δε σταμάτησαν όμως εκεί αφού έγιναν πιο απειλητικοί και μάλιστα μπήκε μπροστά της ο συνάδελφος της προκειμένου να την προστατέψει, ενώ αποκάλυψε πως και ένα κορίτσι γύρω στα 17, της όρμησε και άρχισε να ουρλιάζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας, που προσπαθούν να διαλύσουν τις ομάδες των κουκουλοφόρων.

Δείτε τα βίντεο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Χαμός έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου – Τραμπούκικη επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.